Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

18.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Anında beyazlık

Diş sağlığı herkes için çok önemli... Signal ‘White Now’ ailesinin en yenisi Gold, diş sağlığına ve beyazlığına önem verenler için geliştirildi. Mavi-safir pigment teknolojisyle istediğiniz beyazlığa ulaştıran ürün, güçlü formülü sayesinde, dişleri aşındırmadan daha beyaz görünmesini sağlamaya yardımcı oluyor. Artık gülümsemek daha kolay olacak.

Editörün seçtikleri



İpeksi dokunuş 

Hassas ciltler dahil olmak üzere tüm cilt tipi için üretilen NUXE Insta-masque, mikro taneler içeriğiyle, beklentilerinize karşılık verecek. Haftada bir yada iki kez temiz ve kuru cilde, dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanan ürün, cildi canlandırmaya yardımcı oluyor. Rengini gül pembesinden alan jel, içerisindeki gül notalarıyla feminen bir kokuya sahip.

Editörün seçtikleri

Sokak stili

Editörün seçtikleri


Haberin Devamı

Levi’s’ın ‘Made & Crafted®’ adlı koleksiyonu, yeni sezonda, Kaliforniya ve Fas’ı buluşturuyor. Yumuşak, nötr çöl ve deniz renklerini, koyu indigo tonlarda vurgularla zenginleştiren tasarımlar, sokak stili ve western detayları bir arada toplayarak farklı bir tarz vurguluyor.

Zinde başlangıç

Yeni yıl, hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak için en ideal zaman. Bu kapsamda, yumuşacık ev kıyafetleri, rahatlatıcı masaj aletleri ve kendinizi iyi hissettirecek tüm çözümler, Tchibo’nun ‘Yeni Yıla Sağlıklı Başlangıç’ teması altında ürünlerle meraklılarını bekliyor.

Işıltı sevenlere!

Mücevher yerine ‘öz cevher’, statü sembolü yerine ‘ruhun sembolü’ diyerek, kişiyi kendi gücüyle buluşturan Goddess, enerji vaadediyor. Koleksiyonda, gökyüzünün en parlak ışığı ‘Venüs Yıldızı’ aşk ve sevginin yaydığı enerjiyle içinizi ısıtırken, sirius ışıltısıyla kendi yolunda inançla ilerlemek isteyenlere kendi kurallarını yaratıyor.

Akıllı sistem

P&G markası Oral B’nin yapay zeka teknolojisine sahip yeni ürünü Oral-B Genius X, akıllı diş fırçalama sistemini bir adım ileri taşıyor. Oral-B’nin diş hekimleriyle tasarladığı, ‘Yapay zekâ’ teknolojisiyle yepyeni inovasyonu P&G markası Oral B’nin yapay zeka teknolojisine sahip yeni ürünü Oral-B Genius X, akıllı diş fırçalama sistemini bir adım ileri taşıyor. Oral-B’nin diş hekimleriyle tasarladığı, ‘Yapay zekâ’ teknolojisiyle yepyeni inovasyonu ve şık görünümüyle ön plana çıkıyor.

Özgür ruhlara!

Şehirli ve modern formların zamansız detaylarla buluştuğu ‘Begum Bridal Design House’, nikah törenleri için birbirinden çarpıcı alternatifler sunuyor. Klasik gelinlik tercih etmeyen, şehirli ve özgür ruhları farklı konseptlerle buluşturan koleksiyon, ince detaylara
romantizm ekliyor.

Yazarlar