Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

06.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Sosyal dayanışma

Haberin Devamı

Desa, kadınların ekonomik olarak güçlenmelerine katkı sağlamak amacıyla KEDV (Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı) ile ‘Her İlmek, Bir Kadına Destek’ projesini hayata geçirdi. Bu hedefle yola çıkarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde seçili mağazalarda ve www.desa.com.tr’de satışa çıkacak yüzde 100 el işçiliği ile üretilen deri çantalar, KEDV’in desteklediği kadın kooperatifleri tarafından hazırlandı.

Güvenli seçim

Antibakteriyel telefon kılıfı Bast, hiç yıkamadığımız üçüncü elimiz olan telefonlardaki mikroorganizmaları nötralize ederek, güven sağlıyor. Bast bünyesinde gerçekleşen Ar-Ge çalışmaları sonucunda hayata geçirilen seçkiler, yüzeye tutunan bakterilerin yüzde 99’unu yok ediyor.

Editörün seçtikleri
Nem dopingi

Christian Breton’un hyalüronik asit ve argan yağı içeriğinden oluşan kremi, gün içerisinde nemini kaybetmiş yorgun ve mat ciltlere doğal güzelliğini ve aydınlığını geri kazandırmayı amaçlıyor. Ürün, Omega 6 açısından zengin argan yağı ile cilt yapısını pürüzsüzleştirirken, hyalüronik asit içeriği cildi neme doyuruyor.

Haberin Devamı

İlkbahar esintisi

Doğanın muhteşem döngüsünden ilham alan Papia, ilkbahar renklerini ekru motifli Papia Decor Peçete Serisi ile tutkunlarıyla buluşturuyor. Dekoratif peçeteler, keyifli sofraların adeta içini ısıtan ambiyansına eşlik ediyor.

Esansiyel yolculuk

Luis Bien, sezonun iddialı kokularını bir araya getirerek
kadınlara özel indirim seçenekleri sunuyor. Ferahlığı
sevenlere Dark Orchid önerilirken, sofistike ve elegan koku tutkunları seçimini Poesie’den yana kullanıyor. Voyage, Enthrall ve Fox Lady ise markanın diğer alternatiflerinden...