Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

08.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Her bütçeye 

Haberin Devamı

Tarz sahibi annelere pek çok ayakkabı alternatifi sunan Flo, Anneler Günü’ne özel kampanya başlattı. www.flo.com.tr ’den yapılacak alışverişte seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirimler, sezon şıklığını tamamlamak isteyenlere kusursuz şıklık vadediyor.

Renkli yarışma

Avrupa ülkesinden ithal ettiği gıda ve gıda dışı ürününü portföyünde barındıran IN2Trade, Anneler Günü’ne özel bir yarışma düzenliyor. #istebenimannem hashtag’i ile IN2Trade Instagram sayfasını etiketleyerek ve annenizle en sevdiğiniz fotoğrafınızı paylaşarak özel kutulu Dolce&Gabbana lezzeti kazanabilirsiniz.

Konforlu seçenek

Camper, Anneler Günü’ne özel seçili ürünlerde yüzde 30 indirim fırsatı sunuyor. Konfordan da ödün vermeyen Camper, bu yaz geliştirilmiş performansı sürdürülebilir materyallerle birleştirerek hem insana hem de doğaya karşı olan hassasiyetini bir kez daha ürünlerine yansıtıyor.

Haberin Devamı

Leke düşmanı!

Sinoz Leke Karşıtı Güneş Koruyucu Krem, içindeki bitkisel zerdeçal özü ile cildin elastikiyetini korumaya, tahriş olmuş cildi yatıştırmaya yardımcı. İçerdiği antioksidanlarla ince çizgi ve kırışıklık oluşumunu önlemeye destek olan ürünün yağsız formülüyle dikkat çekiyor.

Meyve aşkına

Tasarımcı Elçin Dağlaroğlu, yaz sezonuna meyvelerden ilham aldığı takı koleksiyonuyla renkli bir giriş yapıyor. Göz alıcı renk ve modelleriyle kusursuz bir görünüm vadeden seçkileri, online satış platformundan yakından inceleyebilirsiniz.

Sarışınlara özel

Aveda, ilk kullanımda bile sarı saçı canlandırmak için formüle edilen yüzde 96 doğal türevli, vegan ve silikon içermeyen Blonde Revival’i çıkardı. Ürün, saçta istenmeyen turuncu ve sarı yansımaları nötralize ediyor.

Editörün seçtikleri

Bahar çiçekleri

Taç, Anneler Günü için romantik pembe rengi ve çiçek desenleriyle öne çıkan nevresim takımını sunuyor.
Üründe, kalp şeklinde çiçek görünümü, özel bir baskı teknolojisiyla gündüz gün ışığını toplarken gece ise ışığı yansıtarak büyüleyici bir görünüme kavuşturuyor.

Altın ışıltısı

Değerli taşları iddialı bir biçimde yorumlayan Kısmet by Milka, SHERO Koleksiyonu’nda da pırlanta ve yakut gibi doğanın sunduğu olağanüstü taşlarla tasarımlarına hayat veriyor. Seçkiler, klasik altın tonlarıyla tasarlanan parçaları da gözler önüne seriyor.

Haberin Devamı

Güzellik iksiri

Kyani’nin yeni ürünü HL5, cildin elastikiyetini yeniden kazanmasına yardımcı olurken, saçınızın, tırnaklarınızın, eklem ve kaslarınınızın güçlenmesine, hücrelerin tazelenmesine destek. Kyani HL5’in en önemli özelliklerinden biri de içeriğine eklenmiş olan prebiyotikler.