Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

04.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Ayakkabı tutkunlarına

Haberin Devamı

İlvi, birbirinden şık, sportif ve stiletto model seçenekleriyle yeni sezona “Merhaba” derken, kadın-erkek modasında sonbahar stilinize yeni bir bakış açısı getiriyor. Sonbahar mevsiminin karşı konulamaz renklerini ve heyecanını tasarımlarına yansıtan marka, rahatlığıyla ön planda...

Sonbahar mottosu

Twist, ‘Sonbahar-Kış 2021-2022 Koleksiyonu’nda denim on denimler, hayvan desenleri, pötikareler ve oversize mottolu sweatler ile müşterilerini karşılıyor! Leopar desenli tulum ve oversize ceket iddialı stilinize eşlik ederken, retro esintisi taşıyan çizgili mini trikolar kurtarıcı görevini üstleniyor.

Editörün seçtikleri
Şehre dönüş

NetWork erkeğinin şehre dönüş hikayesine odaklanan koleksiyon; lacivert, siyah, gri, ekru, bej, safran ve haki tonlarının etrafında şekilleniyor. Deri, napa ve süet kumaşlarla tasarlanmış parçalar, 70’ler esintili retro görünümleri beraberinde getiriyor.

Haberin Devamı

Okul hazırlığı

İhtiyaca uygun kullanışlı Eastpak modelleriyle öğrenciler yeni öğretim yılına hazır! Zengin renk-desen alternatifleri ve farklı materyal seçenekleriyle tasarlanan çanta ve aksesuarlar, öğrencilere konforun yanı sıra çarpıcı bir görünüm de sunuyor.

Nem dopingi

Hassas ve onarıma ihtiyacı olan ciltler için geliştirilen Eau Thermale Avène Cicalfate+Cream, onarıcı, yenileyici ve yatıştırıcı etkisi sayesinde cildin nem dengesini koruyor. Ayrıca içeriğindeki ‘Avène Termal Su’ sayesinde, tenin doğal su rezervlerini de yenileyerek onarılmasına destek oluyor.

Yazarlar