Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

08.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Lüks seçim

Haberin Devamı

Kérastase, boyama işleminden sonra saç telini içten dışa destekleyen eksiksiz ve kişiselleştirilebilir renk bakım serisi olan ‘Yeni Chroma Absolu’yu sunuyor. Boya işlemi görmüş saçı onarmak için geliştirilen ürünler, işlemden altı hafta sonra bile renk koruması vadediyor.

Doğa dostu

Doğanın aromasını yüzde 100 el yapımı stoneware seramikler eşliğinde ‘My Beautiful Garden Koleksiyonu’nda bir araya getiren Atelier Rebul, çubuklu oda kokusunu tekrar doluma uygun olarak hazırladı. Böylelikle, satın aldığınız bir ambalajı defalarca kullanabilir ve doğaya bıraktığınız atıkları azaltabilirsiniz.

Keşif kiti

Lonjevite, Discovery Kit’i ile (Keşif Kiti), genç bir görünüm için eksiksiz bir cilt bakımı ritüeli sunuyor. Antioxidant Rejuvenating Serum ve Black Obsidian Gua Sha mükemmel ikilisini hem kadınlar hem erkekler kullanabiliyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Fırsatlı alışveriş

Victoria’s Secret, sezonun en büyük indirimiyle iç çamaşırı, vücut spreyleri, losyonlar ve aksesuarlarda yüzde 50’ye varan fırsat sunuyor. Mağazalar ve victoriassecret.com.tr’deki seçkilerle seneyi daha şık geçirebilirsiniz.

Rahat ve şık

Her beden ve yaştaki kadına, iç giyimden ev giyimine uzanan geniş bir ürün yelpazesi sunan Suwen, erkek ve çocuk kategorisindeki ürünleriyle de aile boyu çeşitlilik sağlıyor. Her mevsim, trendlere ve ihtiyaçlara yönelik koleksiyon, fonksiyonel ve şık.