Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

30.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Konforlu adım

Haberin Devamı

Bu yıl Anneler Günü’nde annenizin adımlarını renklendirmeye ne dersiniz? Renklerin coşkusuna tanıklık edeceğimiz, en formal görünüme dahi enerji katacak fuşya, yeşil ve mavilere vurulacağımız, doğanın nude tonlarına aşık olacağımız, nostajik hasırları cesurca yorumlayacağımız Elle Shoes’da tüm hanımları renkli sürprizler bekliyor.

Evde saç bakımı

Schwarzkopf Professional tarafından seyrekleşen saçlar için evde bakım uygulamaları kapsamında geliştirilen Scalp Clinix Saç Dökülmesi Karşıtı Seri, baş derisinin kan mikro dolaşımını ve saç folikülünü güçlendiriyor. Ürün ayrıca Scalp Clinix ile kuaför salonlarında uygulanan bakım servisinin de etkisini uzatarak, mikrobiyomların dengesini desteklemeye yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Anneniz için!

Tekstil ve kozmetik ürünleri Beauty Omelette, en değerli varlığımız annelerimiz için Anneler Günü’nde birçok hediye alternatifi sunuyor. Tarzı ve ürünleriyle her yaştan kadına hitap eden marka, yeni sezonunda, farklı renk alternatifleri ile krep pantolonlar, elbiseler ve ceket takımların yanında ayakkabı, terlik, çanta modelleriyle de iddialı.

Editörün seçtikleri...

Modern ve şık

KİP, modern erkeklerin çok yönlü yaşam tarzına uygun olarak hem koleksiyonlarını hem de marka deneyimini güncelledi. Değişen ve yenilenen dünyasıyla yeni sezonu karşılayan marka, özgür, enerjik seçkileriyle şıklığa rahatlığı da katıyor.

Evlere yenilik

Baharla birlikte evine küçük değişikliklerle yeni bir hava katmak, dekorasyonunu tamamlamak isteyenler için Adore’de her zevke uygun modeller bulmak mümkün. Canlı renklerin başrolde olduğu tasarımlar şıklığıyla beğeni topluyor.