Cadde Editörün seçtikleri

Editörün seçtikleri

16.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

LALE DANIŞMAN- İyi gelen doğallık

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Buldan dokumalarının köklerini Buldan’s olarak yeniden yorumluyor ve geçmişimizden gelen bu kültürü ve geleneği bugüne taşıyarak üç nesildir dönüşen mirasımıza sahip çıkıyor. Buldan’s sürdürülebilir yaşamı önemsiyor, doğaya zarar vermeyen pamuk, keten ve bambu gibi ham maddelerle konforu ürünlere taşıyor.

Kendi hikayen!

Editörün seçtikleri

Her stile çabasız bir şekilde uyum sağlayacak Pandora Moments, yenilikçi charm’larıyla günlük stiline ve kendi hikayene bambaşka bir yön verecek. Bu özel tasarımları her an yanında taşıyabilir, göz alıcı bir stil oluşturabilirsin.

Doğaya sahip çık!

Editörün seçtikleri

Dagi, denizlerde bulunan atıkların geri dönüşümüyle elde edilen ipliklerden üretilen yeni plaj koleksiyonu Recycle ile gezegene şefkatli bir dokunuşta bulunuyor. Geri dönüştürülebilir malzemeleri, hem denizlerin plastikten arınmasına hem de deniz canlıları için tehlike arz eden plastik kirliliğiyle savaşılmasında rol alıyor.

Haberin Devamı

Rahatlık ve konfor

Editörün seçtikleri

Flufié, son zamanların en büyük trendi rahatlık ile kadınların vazgeçilmezi şıklığı buluşturan tasarımlarıyla birbirinden özel ürün seçkisi sunuyor. Tüy kadar hafif yapısıyla adımlarınızı özgürleştirirken, su itici özelliği ve nefes alabilen yapısını bir kez hissedince tüm kış kombinlerinizi Flufié yastık botlara göre şekillendirmek isteyeceksiniz.

Tasarım gücü

Editörün seçtikleri

NetWork, ‘Sonbahar/Kış 2022 Erkek Koleksiyonu’ ilhamını değişimden alıyor. Yüksek tasarım gücüyle konforu şıklıkla harmanlayan seçkiler, alışılmışın dışında çizgileriyle görünümlerde değişimi hissettiriyor, güven ve dinamizmi ön plana çıkarıyor.