Cadde 'Eşim keşke daha önce karşıma çıksaydı'

'Eşim keşke daha önce karşıma çıksaydı'

04.07.2018 - 10:10 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Ebru Yaşar, önceki gün sahne aldığı özel bir düğün organizasyonunda giydiği elbiseyle göz kamaştırdı. Elbise, modacı Semih Doğruer tarafından iki aydan uzun bir sürede ve tamamı özel taşlardan oluşturularak tasarlandı.

Eşim keşke daha önce karşıma çıksaydı

Koleksiyon niteliğindeki elbisesi için 5 kez prova yaptığı öğrenilen Ebru Yaşar, ilk kez düğün organizasyonunda giydiği elbisesiyle ilgi odağı oldu.

Haberin Devamı

Davul zurna eşliğinde bir ara kendisini düğün halayının tam ortasında bulan Yaşar, gelin ve damadın coşkusuna ortak olunca şarkıya girmeyi unuttu. Daha sonra tebessüm ederek durumu toparlayan şarkıcı, parçasına ve halaya kaldığı yerden devam etti.

Düğünün ortalarına doğru sahnede dolar yağmuruna tutulan Yaşar, bir ara mikrofonunu gelinle paylaşarak sıra dışı bir düete de imza atmış oldu.

İki saat süren sahnesinin sonunda çifte, mutluluklar dilemeyi de imal etmeyen şarkıcı, "Umarım bir ömür boyu aynı yastığı ve aynı hayatı paylaşırsınız. Ben evlendiğim günden beri eşim benim en büyük 'iyi ki'm oldu. Keşke daha önce karşıma çıksaydı ve keşke daha önce kader bizi buluştursaydı. Yüz kere karşıma çıksa, yüz kere bana evlilik teklif etse, yüz kere kabul etmekten kendimi alıkoyamam. Umarım yıllar geçtiğinde siz de birbiriniz hakkında böyle güzel şeyler düşünüyor olursunuz. Daima mutlu olun. Boy boy çocuklarınız olsun inşallah" şeklinde konuştu.