Cadde Eski Hadise'ye elveda! Mehmet Dinçerler'den sonra tarzını değiştirdi

Eski Hadise'ye elveda! Mehmet Dinçerler'den sonra tarzını değiştirdi

27.03.2022 - 11:16 | Son Güncellenme:

Son dönemde şarkıcılık kariyerinden çok özel hayatıyla konuşulan Hadise, iş insanı Mehmet Dinçlerler ile nikâh masasına oturmak için gün sayıyor. Hadise, konser kıyafetlerinde imaj değişikliğine gitti. Şarkıcının verdiği son konserdeki yeni tarzı, takipçilerinden tam not aldı.

Eski Hadiseye elveda Mehmet Dinçerlerden sonra tarzını değiştirdi

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Hadise-Mehmet Dinçerler çifti, evlilik kararı almıştı. Hadise, geçtiğimiz ocak ayında parmağındaki yüzüğü gösteren bir video ile iş insanıyla nikah masasına oturmaya hazırlandıklarını duyurmuştu. Ünlü isim, yayınladığı videoya, "Bizim bölümümüz başlasın!" notunu düşmüştü.

Haberin Devamı

HADİSE'Yİ ANNESİNDEN İSTEDİ
Mehmet Dinçerler, 15 Mart'ta ailesiyle birlikte kız istemeye gitti. Ünlü popçunun annesi Gülnihal Açıkgöz de nişan için Belçika’dan İstanbul’a geldi. Babası Burhan Dinçerler, annesi Nezihe Dinçerler ve ablalarıyla birlikte Hadise'nin Göktürk'teki evine giden Mehmet Dinçerler, hiçbir detayı atlamadı. Her şeyi Türk geleneklerine göre yapan aile, Hadise'yi annesinden istedi. Böylece ikili evlilik yolunda ilk adımı attı.

GİZLİLİK ANLAŞMASI!
İddiaya göre; törenle ilgili her detayı büyük bir titizlikle hazırlatan şarkıcı, tüm çalışanlara da gizlilik anlaşması imzalattı. Söz konusu anlaşma uyarınca hiçbir çalışan çok merak edilen bu özel günle ilgili sosyal medyada kesinlikle fotoğraf paylaşmayacak ve hiçbir bilgiyi dışarı sızdırmayacak. Bu kuralı ihlal eden olursa da Hadise, yüklü miktarda tazminat alma hakkı elde edecek.

Eski Hadiseye elveda Mehmet Dinçerlerden sonra tarzını değiştirdi

Haberin Devamı

3 MİLYON TL'LİK YÜZÜK
Dinçler'in sevgilisi Hadise'ye evlenme teklifinde bir detay çok konuşulmuştu. 34 yaşındaki iş insanının romantik teklif için güzel şarkıcıya 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldığı ortaya çıkmıştı. Dinçerler, bu haber sonrası şirketinin borçlarından dolayı gündeme gelmişti. Evlilik teklifi sırasında hediye ettiği tektaşın, Dinçerler Ailesi’nde krize neden olduğu iddia edilmişti.

İMAJ DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ
İş insanı Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz hafta nişanlanan Hadise, düğün hazırlıklarına yönelmiş durumda. Bu süreçte konserlerini de devam ettiren Hadise, sahne kıyafetinde değişikliğe gitti.

Eski Hadiseye elveda Mehmet Dinçerlerden sonra tarzını değiştirdi

İddialı bir tarz yerine beyaz bir tulum tercih eden ünlü şarkıcı Hadise'nin konserinden görseller sosyal medyada da paylaşıldı. Ünlü şarkıcının bu yeni tarzına övgü dolu yorumlar geldi.