Cadde Vefalı evlat Hadise! Elindeki raporlar dikkat çekti

Vefalı evlat Hadise! Elindeki raporlar dikkat çekti

24.03.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Son dönemde şarkıcılık kariyerinden çok özel hayatıyla konuşulan Hadise, iş insanı Mehmet Dinçlerler ile nikâh masasına oturmak için gün sayıyor. Basın mensuplarının soruları karşısında sessizliğini koruyan popçu, son olarak nişan töreni için Belçika'dan İstanbul'a gelen annesi Gülnihal Açıkgöz’le Fulya'da objektiflere yansıdı.

Vefalı evlat Hadise Elindeki raporlar dikkat çekti

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Hadise-Mehmet Dinçerler çifti, evlilik kararı almıştı. Hadise, geçtiğimiz ocak ayında parmağındaki yüzüğü gösteren bir video ile iş insanıyla nikah masasına oturmaya hazırlandıklarını duyurmuştu. Ünlü isim, yayınladığı videoya, "Bizim bölümümüz başlasın!" notunu düşmüştü.

Haberin Devamı

HADİSE'Yİ ANNESİNDEN İSTEDİ
Mehmet Dinçerler, 15 Mart'ta ailesiyle birlikte kız istemeye gitti. Ünlü popçunun annesi Gülnihal Açıkgöz de nişan için Belçika’dan İstanbul’a geldi. Babası Burhan Dinçerler, annesi Nezihe Dinçerler ve ablalarıyla birlikte Hadise'nin Göktürk'teki evine giden Mehmet Dinçerler, hiçbir detayı atlamadı. Her şeyi Türk geleneklerine göre yapan aile, Hadise'yi annesinden istedi. Böylece ikili evlilik yolunda ilk adımı attı.

GİZLİLİK ANLAŞMASI!
İddiaya göre; törenle ilgili her detayı büyük bir titizlikle hazırlatan şarkıcı, tüm çalışanlara da gizlilik anlaşması imzalattı. Söz konusu anlaşma uyarınca hiçbir çalışan çok merak edilen bu özel günle ilgili sosyal medyada kesinlikle fotoğraf paylaşmayacak ve hiçbir bilgiyi dışarı sızdırmayacak. Bu kuralı ihlal eden olursa da Hadise, yüklü miktarda tazminat alma hakkı elde edecek.

Vefalı evlat Hadise Elindeki raporlar dikkat çekti

Haberin Devamı

HASTANE ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİLER
Mehmet Dinçerler’le nikah masasına oturmaya hazırlanan Hadise, önceki gün annesi Gülnihal Açıkgöz’le Fulya’daki bir hastane çıkışı objektiflere yansıdı. Keyifsiz olduğu görülen anne ve kızın, elindeki raporlar dikkat çekti.

Vefalı evlat Hadise Elindeki raporlar dikkat çekti

HADİSE'NİN KOLUNA GİRİP, DESTEK ALDI
36 yaşındaki şarkıcı, "Annenizin sağlık durumu nasıl?" sorusunu, "Teşekkür ederim” diyerek, geçiştirdi. Gülnihal Açıkgöz’ün, yürüdüğü sırada kızı Hadise’nin koluna girerek, destek alması dikkatlerden kaçmadı.

3 MİLYON TL'LİK YÜZÜK
Dinçlerler'in sevgilisi Hadise'ye evlenme teklifinde bir detay çok konuşulmuştu. 34 yaşındaki iş insanının romantik teklif için güzel şarkıcıya 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldığı ortaya çıkmıştı. Dinçerler, bu haber sonrası şirketinin borçlarından dolayı gündeme gelmişti. Evlilik teklifi sırasında hediye ettiği tektaşın, Dinçerler Ailesi’nde krize neden olduğu iddia edilmişti.

Vefalı evlat Hadise Elindeki raporlar dikkat çekti