Cadde Esra hızlı başladı

Esra hızlı başladı

19.09.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Esra hızlı başladı

Esra hızlı başladı


Ünlü sunucu Esra Ceyhan, ilk TV filminde, üç ayrı karakteri canlandırıyor


       Televizyonun sevilen programlarından “A’dan Z’yeönin sunucusu Esra Ceyhan da, oyuncular kervanına katıldı. Senaryosunu Kandemir Konduk’un yazdığı “Ünlü Yıldız" isimli televizyon filminde başrol oynayan Ceyhan, toplumun 3 ayrı sınıfından kadın tiplerini canlandırıyor.
       Şimdiye kadar çok sayıda oyunculuk teklifi aldığını söyleyen Ceyhan, “Ünlü Yıldız’da anaokulu öğretmeni, yeteneksiz bir şarkıcı ve varoşlarda yaşayıp evlere temizliğe giderek yaşamını kazanan üç ayrı kadını oynuyorum. Senaryoyu çok sevdiğim için oynamayı kabul ettim. Son zamanlarda reklam, dizi ve sinema filmleri için çok fazla teklif geldi. Bunları tek tek değerlendirmeye çalışıyorum" diyor.

       Eşimden boşanmadım
       Yorucu olmasına rağmen oyunculuğu çok sevdiğini belirten Ceyhan, eşinden boşandığı yolunda çıkan dedikodulara ise ateş püskürüyor. Bu söylentiler yüzünden evliliğinin yıprandığını anlatan ünlü sunucu şöyle konuşuyor:
       “Gece gündüz orda burda dolaşan biri olmadığım halde insanlar benim hakkımda olur olmaz şeyler söylüyor. Bunlara hiç anlam veremiyorum. Eşimle aramda hiç bir zaman ayrılık olayı yaşanmadı."