Cadde Ezgi Mola annesine arsa aldı

Ezgi Mola annesine arsa aldı

31.05.2021 - 09:36 | Son Güncellenme:

'Masumlar Apartmanı' dizisinde 'Safiye' karakterine hayat veren Ezgi Mola, bağ bahçe işlerine merak saran annesi Jale Erkan için harekete geçti. Oyuncu, annesine İzmir'in Urla ilçesinden üç dönümlük arsa satın aldı.

Ezgi Mola annesine arsa aldı

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Ezgi Mola, bağ bahçe işlerine merak saran annesi Jale Erkan için İzmir-Urla’dan 3 dönümlük arsa satın aldı. Anne-kız buraya zeytin, limon ve üzüm ağaçları dikecek.

Haberin Devamı

Ezgi Mola, annesinin yetiştireceği ürünleri Çeşme’deki mekanına gelecek misafirlerine de ikram etmeyi planlıyor.

Öte yandan Mola, geçtiğimiz haftalarda  'Masumlar Apartmanı' dizisinde canlandırdığı temizlik takıntısı bir kişiliğe sahip olan Safiye gibi giyinerek evde temizlik yapmıştı. Sevgilisi Mustafa Aksakallı ise tüm evi baştan aşağı temizleyen Mola'nın o hallerini videoya çekerek sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

"KORKUYORUM SAFİYE BİZİM EVDE"
Güzel oyuncunun çamaşır astığı evi süpürdüğü ve toz aldığı anları kayıt altına alarak Instagram'ın hikaye kısmında yayınlayan Aksakallı, "Korkuyorum Safiye bizim evde" notunu yazmıştı.
Set ekibine de çağrıda bulunan Mustafa Aksakallı, "Baktıkça gülesim geliyor, sinirlerim bozuldu. Rejiden beni duyan varsa bu kızı hemen sete çağırsın" demişti.