Cadde Feyza Civelek: 50'den fazla arkadaşımı kaybettim!

Feyza Civelek: 50'den fazla arkadaşımı kaybettim!

07.09.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Oyuncu Feyza Civelek önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Hatay depreminde 3 dayısını ve 50'den fazla arkadaşını kaybettiğini belirten oyuncu "Hatay'a gittim ve kendi evimi bile tanıyamadım" açıklamasında bulundu.

Feyza Civelek: 50den fazla arkadaşımı kaybettim

Feyza Civelek, 'Adını Feriha Koydum' dizisiyle tanındıktan sonra, geçtiğimiz yıllarda 1,5 ayda 21 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuşmuştu.

Haberin Devamı

"ÇOK ACIMASIZ DAVRANIYORLAR"

Genç oyuncu “Sosyal medyada kilosu biraz fazla olan insanlara çok acımasız davranıyorlar, psikolojik şiddete uğruyoruz. Ben kiloluyken bana da travmatik yorumlar yapılıyordu. Bazen insanlar, karşısındakilerin psikolojisini hiç düşünmeden davranıyor" demişti.

Feyza Civelek: 50den fazla arkadaşımı kaybettim

"MİDE AMELİYATI GEÇİRMEDİM"

26 yaşındaki oyuncu, "İstemek başarmanın yarısıdır. Mide ameliyatı geçirmedim, sporla zayıfladım. 58 kiloyum. Görenler başta tanıyamıyor, sonra bakan bir daha bakıyor. Ondan da gurur duyuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Feyza Civelek: 50den fazla arkadaşımı kaybettim

"AMERİKA'DA RAHAT RAHAT GİYEBİLİYORUM"

Feyza Civelek önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu "ABD tatilim çok güzel geçti, hiç geri dönmek istemedim, Amerika'nın kültürünü çok seviyorum, orada yaşayabilirim, benim değişik değişik gözlüklerim ve pantolonlarım var. Türkiye'ye aykırı gelebilir ama Amerika'da rahat rahat giyebiliyorum onları" diyerek şaşırttı.

Feyza Civelek: 50den fazla arkadaşımı kaybettim

Haberin Devamı

"KAVGALI, GÜRÜLTÜLÜ BİR TATİLDİ"

Erkek arkadaşı ile Bodrum ve Çeşme'de tatil yaptığını söyleyen oyuncu "Güzel vakit geçirdik, kavgalı, gürültülü, ortaya karışık bir tatildi" dedi.

"HATAY'A GİTTİM VE KENDİ EVİMİ BİLE TANIYAMADIM"

Hatay depreminde 3 dayısını ve 50'den fazla arkadaşını kaybettiğini belirten oyuncu "Çok acıydı, bu yaz Hatay'a gittim ve kendi evimi bile tanıyamadım. İçler acısı bir durum. Elimden geldiğince yardımcı olmaya devam edeceğim" dedi. 

Feyza Civelek: 50den fazla arkadaşımı kaybettim