Cadde File önünden podyumun zirvesine

File önünden podyumun zirvesine

17.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

New York Moda Haftası ünlü modacıları ağırlamaya devam ediyor. ABD’li tenisçi Serena Williams kortlardan sonra podyumda da nefesleri kesti

File önünden podyumun zirvesine

Mercedes Benz Moda Haftası’nın altıncı günü kapsamında podyuma çıkan markalar arasında yer alan Tory Burch, Rodarte, Angel Sanchez, Coach, Simon Miller, Oscar De Le Renta, Narsico Rodriguez, House of Byfield ve Vera Wang İlkbahar 2016 koleksiyonlarını modaseverlerle buluşturdu. Dün gerçekleşen defileler arasında Ashley Graham’ın büyük beden modellere yer verdiği iç çamaşırı şovu ve ABD’li tenisçi Serena Williams’ın defilesi de yer aldı.

Haberin Devamı


Sevgilisi de izledi

Williams, hazırladığı kapsül koleksiyonunu modaseverlerin beğenisine sundu. Saçaklı etek ve elbiselerin ön plana çıktığı koleksiyonda günlük tarzda, rahat ve ekonomik kombinlere de yer verildi. Defile sonunda kreasyonundan seçtiği eteğiyle podyuma çıkan Williams’ı izlemeye gelenler arasında sevgilisi Kanadalı rap yıldızı Drake de yer aldı. Drake, gittiği maçlara uğursuzluk getirdiği iddiasıyla tanınsa da bu kez sevgilisine kötü şans getirmedi. Drake daha önce de taraftarı olduğu ve sezonu namağlup götüren NCAA takımı Kentucky Wildcats’in maçına gitmiş ve takımın ilk mağlubiyetini almasını izlemişti.


Büyük beden modası

Son dönemde moda dünyasında sesini duyuran büyük beden modellerin en ünlüsü Ashley Graham, kıvrımlı kadınlar için hazırladığı iç çamaşırı kreasyonuyla podyuma çıktı. Kanadalı Addition Elle firması için hazırladığı ‘Siyah Orkide’ koleksiyonu tanıtan Graham, podyumda ölçüleri 38 ile 44 beden arasında değişen modellere yer verdi. Kendisi de podyuma çıkan Graham’ın koleksiyonunda siyah, mavi ve mor gibi koyu renklere ağırlık verildi.