08.02.2020 - 09:32 | Son Güncellenme:
Dünden bugüne en sevilen şarkılarını akustik-elektrik performansıyla yeniden seslendiren Sertab Erener, Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde 5 yıl aradan sonra çıkaracağı 12 şarkılık yeni albümünü müjdeledi.
Youtube kanalında ‘Keşke ben söyleseydim’ başlıklı bir bölüm açtığını ve burada söylediği cover şarkıları yayınlayacağını ifade eden Sertab Erener, "27 yıldır hala konserlerime gelmeyenler olduysa onları da burada ağırlamayı düşünüyorum" dedi.
Vokalisti Zeynep Doruk'u sahneye davet eden sanatçı, genç popçuya olan desteğini de bir kez daha yineledi. 'Unutmasınlar Aşkım' adlı yeni parçasını seslendiren Zeynep Doruk'la mini bir de düete imza atan Sertab Erener, şarkı sonunda vokalistine sarılarak, "O bizim küçük prensesimiz" sözleriyle tebrik etti.
Konserinin sonlarına doğru kendisine Eurovision'da birincilik getiren'Everyway That I Can' parçasını seslendiren sanatçı, "Türkiye'de yabancı şarkı dinleme oranı maksimum yüzde 15. Tabii o yıllarda sevincimiz ve gururumuz olan şarkı yabancı bir şarkı olunca Türk halkı bu oranı 3'e, 5'e katladı. Neredeyse herkes ezberledi. Topu topu iki tane sevincimiz var zaten; biri Eurovision, biri de Galatasaray" sözleriyle, etkinlik alanında büyük bir alkış tufanı kopardı.
Konserinin finalinde seyircilerin yoğun isteği üzerine sahneye bir kez daha dönerek bis yapan Sertab Erener, performansını alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde noktaladı.