Ardından benzer pozlarını Instagram hesabının hikaye bölümünden de yayınlayan Yeşilmen, "Düşüncesiz ve inanılmaz cimri oh rahatladım be" yazmıştı.
Yeşilmen, geçtiğimiz mayıs ayında da sosyal medya hesabında ağlayarak bir video yayınlamış, "Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum" demişti.
Bu paylaşımdan günler sonra sözlerine açıklık getiren şarkıcı, "Çok yeni olan şeyler değil. 16-17 yıl oldu birlikteliğimiz. Zaman zaman her ailede olduğu gibi geçimsizlikler oluyor. Ben bir insanım, bir kalbim var. Aslında aşırı duygusal bir insanım. O da yaşanılan bir şeyin ardından patlama. Aslında o bir kadının çığlığı. Çığlığını kocasına duyurma çabası. Hala aynı evde yaşıyoruz. Bu konuyla ilgili çok detay söyleyemem ama neticede bir kadının dolup patlamasında ağzından her şey çıkabilir. Bir takım sorunlarımız oldu. Belki bu çığlığımla kendimi başta kocama duyurmuşumdur" demişti.
Yeşilmen, kimseyi zan altında bırakmak istemediğini ancak yaşananlardan sonra sinirle ağzımdan başka şeyler çıkmış olabileceğini dile getirmişti.