Geri Dön

Sihirli Annem dizisinin Ceren'i Gizem Güven kimdir? Gizem Güven biyografisi...

Sihirli Annem dizisinde Ceren karakteri ile hafızalarda yer eden Gizem Güven şu sıralar evlilik haberleri ile gündemde! Nişanlısı Caner Turp ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayımlayan Gizem Güven hakkında magazin gündemini yakından takip eden vatandaşlar araştırmalara başladı. Küçük yaşlardan itibaren ekranda yer alan oyuncu Eylül ayında dünya evine girmeye hazırlanıyor. Peki Gizem Güven kimdir?

Sihirli Annem dizisinin Ceren'i Gizem Güven kimdir? Gizem Güven biyografisi...

Gizem Güven evleniyor! Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Ceren karakteri ile hafızalarda yer eden birçok reklam filminde rol alan Gizem Güven nişanlısı Caner Turp ile Eylül ayı içerisinde dünya evine girmeye hazırlanıyor. 31 Aralık 1993 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ve ekranlarda büyüyen isimler arasında yer alan Gizem Güven, küçük yaşlardan itibaren reklam filmlerinde rol almaya başladı. İşte Gizem Güven hakkında merak edilenler...

GİZEM GÜVEN KİMDİR?

31 Aralık 1993 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. 3 yaşından itibaren reklam filmlerinde rol almış, ayrıca sinema filmi dublajı yapmıştır. Televizyonda ise ilk olarak Temiz Aile Temiz Gelecek adlı dizide 20 bölüm oynamıştır. Bu projenin ardından İki Arada dizisinde Özge karakterini canlandırmıştır. Bu yıllarda reklam çalışmalarına da devam etmiş ve Akbank, Melodi, Bugün, Şampiyon gazete ekinin reklamlarında oynamıştır. 5 yaşından 17 yaşına kadar LC Waikiki giyim markasının mankenliğini yapmıştır.

2002 yılında başlayan Sihirli Annem dizisinde Ceren karakteri ile uzun yıllar devam etmiş, geniş kitlelerce tanınmıştır. 2006 yılında Sihirli Annem dizisinin bitmesinin ardından Selena dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. (2006-2009) İlköğretim eğitimini Özel Koza Kolejinde tamamlayıp, Özel Beykent Koleji Sosyal Bilimler Lisesi'ni kazanarak lise eğitimine burada devam etmiştir (2012-2013). Lise yıllarında Sihirli Annem dizisinin tekrar başlamasıyla Ceren karakteriyle ekranlarda bulunmaya devam etmiştir. (2011-2012) Bu dizinin bitmesinin ardından okuluna ağırlık vererek üniversite sınavlarına hazırlanmaya başlamış, kısa dönem çizim kursunda eğitim almıştır. Ayrıca bu süre içerisinde dublaj yapmaya da devam etmiştir. Beykent Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünü yüzde yüz başarı bursu ile kazanmıştır. Üniversitede ilk yılını başarı ile tamamlayan Güven, eğitimine devam etmektedir. Yeni projesi Yedikule Hayat Yokuşu dizisinde Ayfer karakterini canlandırarak ekranlara geri dönmüştür. 2015 yılında 'Ne Münasebet' adlı dizide Ayça karakterini canlandırmaya başlamıştır.

Filmografi

Dublaj çalışmaları

Lilo ve Stiç 1-2 (2002) / Lilo karakteri
Yüzüklerin Efendisi İki Kule (2002)
Son Peygamber (2002)
Kayıp Balık Nemo (2003) /pembe mürekkep balığı
Sürüsüne Bereket (2003)

Reklam filmleri

Ülker Rondo biskuvi (2006)
Kinder bueno (2003)
Bosch (2011)
Moxie girlz (2011-2012)
Flo (2013)
Anadolu Hayat (2013)
Coca Cola (2014)
Colgate (2014)

Rol aldığı yapımlar

İki Arada - Özge (2002)
Sihirli Annem - Ceren (2003-2006 - 2011-2012)
Selena - Leyla (2006-2009)
Yedikule Hayat Yokuşu - Ayfer (2014)
Ne Münasebet - Ayça (2015)

Magazin Haberleri Bülteni (25 Eylül 2020)İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları...

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber