Cadde Gökçe Bahadır ve Barış Arduç'tan 'Kulüp' açıklaması

Gökçe Bahadır ve Barış Arduç'tan 'Kulüp' açıklaması

06.11.2021 - 09:26 | Son Güncellenme:

'Kulüp' dizisinin galası önceki akşam Salt Galata’da gerçekleşti. Geceye başrol oyuncuları Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Metin Akdülger’in yanı sıra dizinin yönetmeni Zeynep Günay Tan, Seren Yüce, yapımcısı Saner Ayar, Ayşe Durmaz ve Netflix Türkiye İçerik Direktörü Pelin Diştaş katıldı.

Gökçe Bahadır ve Barış Arduçtan Kulüp açıklaması

Bir anne ve kızın hikayesini anlatan, dijital platformda yayınlanacak 'Kulüp'te rol alan Gökçe Bahadır, "Çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Oynadığım karakterden çok fazla şey öğrendim. Senaryo ilk geldiğinde 'nasıl oynarım?' diye düşünmüştüm ama rolün içine girdikçe her şey daha kolay oldu" dedi.

Haberin Devamı

Barış Arduç, "Bu dizide olduğum için çok şanslıyım, çok güzel oldu. İlk günden beri bu anı bekliyorduk. Ülke adına yapılmış bir iş. Ben ve bizim adımıza gururluyuz" açıklamasında bulundu.

KENAN'DAN JEST
Geceye katılanlar arasında Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti de vardı. Basın mensuplarını gören ikili, soruları ayaküstü yanıtladı. Heyecanlı olan Kenan Doğulu, dizinin dördüncü bölümünde bir şarkı verdiğini açıklarken, "İnşallah harika bir sezon olur. Dizide duygusal olarak ayrı bir bağımız oldu" ifadelerini kullandı. Beren Saat ise heyacanlı olduğunu söyledi.

Gökçe Bahadır ve Barış Arduçtan Kulüp açıklaması