Cadde Gupse Özay: Kızım devamlı 'babam' diyor!

Gupse Özay: Kızım devamlı 'babam' diyor!

22.11.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Gupse Özay, 'Deliha' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Barış Arduç ile Temmuz 2020'de dünyaevine girmiş, kızı Jan Asya'yı Eylül 2022'de kucağına almıştı. Ünlü oyuncu, yeni filmi 'Lohusa'nın çekimlerinin tamamlandığı gün gazetecilerle bir araya geldi. Eşi ve kızıyla ilgili konuşan Özay, "Kızım devamlı 'babam' diyor" diyerek samimi açıklamalar yaptı.

Gupse Özay: Kızım devamlı babam diyor

Gupse Özay’ın senaryosunu yazdığı ve bir anne ile babanın doğumdan sonra yaşadıkları komik olayları anlatan ‘Lohusa’ filminin çekimleri tamamlandı. Çekimlerin sona ermesiyle film ekibi Beykoz Kundura Fabrikası setinde son iş gününü neşe içinde kapattı.

Haberin Devamı

Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan, Hazal Türesan, Su Şanad, Elif Nur Kerkük, Ferdi Baycu Güler’in rol aldığı, yönetmen koltuğuna Kıvanç Baruönü'nun oturduğu film ekibi, altı hafta süren çekimlerin bitmesiyle son iş gününde keyifli anlar yaşadı.

Gupse Özay: Kızım devamlı babam diyor

"SİNEMA ÖLMESİN, SALONLAR KAPANMASIN"

Son iş gününde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu ekibinden senarist ve oyuncu Gupse Özay, pandemi sonrası ilginin azaldığı sinemanı için dertlendiklerini söyleyerek, "Beklentileri karşılasın isteriz ama bir derdimiz daha var; sinema ölmesin, salonlar kapanmasın. Ben sinemayı seviyorum, tanımadığım insanlarla gülmek, ağlamak iyi geliyor bana. Umarım bizde o bir taş daha koyarız sinemanın geri dönüşüne" dedi.

Haberin Devamı

Gupse Özay: Kızım devamlı babam diyor

"KIZ ÇOCUKLARI İLE BABALARI ARASINDA BAŞKA BİR AŞK OLUYORMUŞ"

Eşi Barış Arduç’un evde kızları Jan Asya’ya baktığını ve gönül rahatlığı ile evden çıkıp sete geldiğini söyleyen Özay, şöyle konuştu:

Barış şu an evde bebekle ilgileniyor. İyi tarafları var, kötü tarafları var. İyi tarafı; ben güvenerek ve mutlu şekilde çocuğumu babasına bırakıp çalışabiliyorum fakat çocuk tam bir babacı oldu. Devamlı ‘babam’ diyor. O da işin kötü tarafı oldu. Erkek erkeğe yemeğe gidiyor tabii ama az gidiyor. Her anne-baba gibi biz de düşkünüz çocuğumuza. Kız çocukları ile babaları arasında başka bir aşk oluyormuş, onu deneyimledim. O yüzden büyük bir aşk ve bağ var, bana da çalışmak için özgürlük var.

Gupse Özay: Kızım devamlı babam diyor

"ÇOK KAYGILI BİR ANNEYDİM"

Ünlü isim, nasıl bir hamilelik geçirdiği sorusu üzerine ise "Ben çok kaygılı ve panik anneydim, o büyüyüp kendini kurtaracak hale geldikçe ben rahatladım ama tatlı ve komik, bana çekti komik bir çocuk. Hamilelik aşırı kolaydı, doğduğu an hiç uyumadım çünkü uyursam çocuğa bir şey olacak gibi düşünüyordum. O yüzden ‘Lohusa’nın birçok sahnesi, benim gerçek sahnelerim yani" açıklamasında bulundu.