Cadde Hadise ile Mehmet Dinçerler'in Maldivler tatili: Cennet gibi günler

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in Maldivler tatili: Cennet gibi günler

03.04.2022 - 16:26 | Son Güncellenme:

Bir süredir aşk yaşadığı iş insanı Mehmet Dinçerler'e 'evet' diyen ve ve evlilik yolunda ilk adımı atan Hadise, düğün öncesi nişanlısıyla Maldivler'e gitti. Ünlü şarkıcı, tatil pozlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Hadise ile Mehmet Dinçerlerin Maldivler tatili: Cennet gibi günler

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Hadise Açıkgöz ve iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler, evlilik kararı almıştı. Hadise, geçtiğimiz ocak ayında parmağındaki yüzüğü gösteren bir video ile iş insanıyla nikah masasına oturmaya hazırlandıklarını duyurmuştu. Ünlü isim, yayınladığı videoya, "Bizim bölümümüz başlasın!" notunu düşmüştü.

Haberin Devamı

KONSERİNDE NİŞAN FOTOĞRAFLARINI YAYINLADI
15 Mart tarihinde aile arasında yapılan bir törenle nişanlanan ünlü çift, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Nişan töreninden görüntü sızmaması için çalışanlara gizlilik sözleşmesi imzalatan şarkıcı, İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda verdiği konserde hem sevenlerine hem de nişanlısına bir sürpriz yapmıştı.

Hadise ile Mehmet Dinçerlerin Maldivler tatili: Cennet gibi günler

Sahneye getirilen tabureye oturan Hadise, Mehmet Dinçerler için Sam Smith’in “Lay Me Down” şarkısını seslendirmişti. Konser alanında romantizm rüzgârları eserken, dev ekrana ünlü çiftin nişanından kareler yansıtılmıştı.

"DÜŞMEKTEN KORKMA"
Şarkıcı, metnini de kendi yazdığı videoda sevenlerine; “Düştüysen kalk. Düşmekten, koşmaktan, yürümekten korkma. Kendini sev. Dans et, eğlen, ağla, gül, mutlu ol, mutsuz ol; hayat böyle bir şey. Ne olursa olsun kendini sev ve yürü" diye seslenmişti.

Haberin Devamı

NİKAH ÖNCESİ BAŞ BAŞA TATİL
Şimdilerde nikah masasına oturmaya hazırlanan Hadise ve Mehmet Dinçerler, tatil için Maldivler'e gitti. Düğünden önce baş başa tatil yapan Hadise ile Mehmet Dinçerler, keyifli anlarını da sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Hadise ile Mehmet Dinçerlerin Maldivler tatili: Cennet gibi günler

36 yaşındaki şarkıcı, kumsalda çekilen fotoğraflarına "Cennet gibi günler..." notunu düştü. Renkli bir kimono giyen Hadise'nin kendini güneşten korumak için hasır şapka ve güneş gözlüğü taktığı görüldü.

Ünlü şarkıcı güneşin keyfini çıkarırken, Mehmet Dinçerler de okyanusta yüzdü. Paylaşımlarıyla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören çifte; Seda Sayan ve Demet Akalın gibi ünlü isimler de yorum yaptı.

3 MİLYON TL'LİK YÜZÜK
Dinçerler'in sevgilisi Hadise'ye evlenme teklifinde bir detay çok konuşulmuştu. 34 yaşındaki iş insanının romantik teklif için güzel şarkıcıya 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldığı ortaya çıkmıştı. Dinçerler, bu haber sonrası şirketinin borçlarından dolayı gündeme gelmişti. Evlilik teklifi sırasında hediye ettiği tektaşın, Dinçerler Ailesi’nde krize neden olduğu iddia edilmişti.

Hadise ile Mehmet Dinçerlerin Maldivler tatili: Cennet gibi günler