Cadde Hadise yaz sezonunu kapatamadı!

Hadise yaz sezonunu kapatamadı!

12.09.2023 - 08:45 | Son Güncellenme:

Özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde olan ünlü şarkıcı Hadise'nin sosyal medya hesabından paylaştığı, arkası dönük bir erkekle sarılırken verdiği poz merak uyandırmıştı. Şarkıcı, son olarak bikinili pozlarıyla dikkat çekti.

Hadise yaz sezonunu kapatamadı

Hadise ile Mehmet Dinçlerler, 30 Nisan 2022 tarihinde Çırağan Sarayın'da aile arasında gerçekleşen törenle hayatlarını birleştirmişti. Sessiz sedasız evlenen ikilinin mutluluğu sadece beş ay sürmüştü. İkili, anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

Haberin Devamı

"KALAMAM SENDEN SONRA BURALARDA"

Rapçi Murda ile yaptığı düetlerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran güzel popçu, son olarak kalp emojisiyle birlikte "Kalamam senden sonra buralarda" mesajını yazdığı kare ile gündeme geldi.

Hadise yaz sezonunu kapatamadı

KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI 

Eylül Cuma günü yayınlayacağı 'Sevmiyo' şarkısı için kamera karşısına geçen sanatçının merak uyandıran klip partneri de belli oldu. Gizemli erkeğin Emre Bulut olduğu ortaya çıktı.

Hadise yaz sezonunu kapatamadı

BİKİNİLİ POZ

Herkes yaza veda ederken Hadise'den şimdi de bikinili pozlar geldi. Klip çekimini duyurduktan sonra bu pozlarıyla da adından söz ettiren şarkıcı paylaşımına "Mutluyum" notunu düştü.

Hadise yaz sezonunu kapatamadı