Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

31.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

Üçüncü yılını kutluyor

Haberin Devamı

Alaçatı Port’ta bu sene üçüncü yılını kutlayan Panderas, yemekleri ve konseptiyle misafirlerine kaliteli bir eğlence sunuyor. Mezelerin öne çıktığı mekanın ana yemeğinde levrek ızgara, bonfile ızgara ve deniz mahsüllü spagetti bulunuyor.

Beş çaylarına özel lezzetler

Arnavutköy sahilde eski pastane kültürünü yaşatan La Pierre Patisserie, alışılagelmiş beş çayı keyfine birbirinden lezzetli ikramlarla eşlik ediyor.
Fransız konseptli butik bir pastane olan mekanda, kruvasandan mini sandviçe, pastadan makarona kadar birçok farklı seçenek sunuluyor.

Haftanın mekanları...

Dünya mutfağı

Alaçatı’daki Limon Köyiçi, eğlenceli ortamının yanı sıra, birbirinden leziz tatlarıyla da adından söz ettiriyor. Mekan, konuklarına hem dünyadan hem de füzyon mutfağından eşsiz tatlar sunuyor. Mekanda, papaz erikli içli köfte öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Yaza özel değişiklik

Kozyatağı Hilton Otel’in içinde yer alan Ziyade Fasıl, menüsünde yaptığı yaza özel değişikliklerle yeniden misafirlerini ağırlamaya başladı. Menüde; mezelerde sekiz farklı ottan oluşan ziko ve baron, ara sıcaklarda pazı sarma ile yaprak ciğer öne çıkanlar arasında yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Yeni nesil meyhane

Yöresel ürünlerin yer aldığı çeşit çeşit mezeler başta olmak üzere, harika lezzetleriyle daha önce İstanbul ve Antalya’da adından söz ettiren Üzüm Kızı, Bodrum Türkbükü’nde eğlencenin yeni adresi olmaya aday. Cüneyt Karahan’ın işletmeciliğini yaptığı yeni nesil meyhane mekanda, ünlü isimler sahne alıyor.

Haftanın mekanları...

Bambaşka bir konsept

Cunda’dan sonra Söğüt’te de hizmet vermeye başlayan Panjur Hotel, menüsündeki lezzetleriyle de dikkat çekiyor. Otelin içinde yer alan Panocco Restaurant özellikle bölgenin olmazsa olmazı ahtapot, kalamar ve deniz mahsülleri ağırlıklı menüsüyle misafirlerini ağırlıyor.