Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

18.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

Sercan Kısmet - Görkemli saray

Haberin Devamı

Titanic Mardan Palace, huzurlu ve dingin tatilin adresi olurken, misafirlerine görkemli bir sarayın gerçek lüks ve ihtişamını yaşatıyor. Antalya’daki otelde Türk lezzetlerini Almanya’ya tanıtan restoran Hasır, İtalyan mutfağının sunulduğu Pascarella Restoran yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Benzersiz lezzet

Q Food&Beverage Group, HuQQabaz markasıyla bu kez Dubai’nin gözde mekanları arasındaki yerini alıyor. Mall of the Emirates’ta kapılarını açan HuQQabaz Garden, benzersiz lezzet deneyiminin yanı sıra mekan tasarımındaki şık ve konforlu detaylarıyla da fark yaratıyor.

Haftanın mekanları...

İtalyan mutfağı

Galata’daki Ecole St. Pierre Hotel’in içinde bulunan IL Cortile İstanbul, İtalyan mutfağının büyüleciyi lezzetlerini sunuyor. Mekan, et, balık, risotto ve makarna ağırlıklı lezzetler içeren geniş menüsünü misafirleriyle buluşturuyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Kuruçeşme’de açıldı

Kuruçeşme’de açılan Sorriso, ‘New York İtalyan’ mutfağı kurgusuyla hizmet veriyor. Şef Raif Tekin misafirlerine yarım, tam ve üç kişilik lezzetler sunabilen menüsünde, odun ateşinde pişen ekşi mayalı pizzasıyla kendinizi kusursuz lezzetlerin arasında hissetmenizi sağlıyor.

Haftanın mekanları...

Mevsimsel ürünler

Balat Meze, mevsimin ürünleriyle hazırladığı birbirinden lezzetli mezeleri misafirlerine sunuyor. Şef Savaş Ergen’in özenle hazırladığı yemeklerde etli pazı sarma, paçanga böreği, kokoreç, içli köfte ve tirokafteri gibi lezzetler yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Yenilendi

Ranchero Restaurant’ın yenilenen Nişantaşı şubesi dışında İstanbul’da Suadiye ve Watergarden AVM ile Ankara Maidan şubeleri bulunuyor. Yenilenen haliyle geniş bir açık alana sahip olan mekan, misafirlerini gerçek Meksika yemekleri, egzotik içecekler ve eşsiz bir ambiyans eşliğinde ferah bir ortamda ağırlıyor.

Haftanın mekanları...