Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

06.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Dünya mutfağı

Şişli’deki Malikâne No:15, eğlence ve lezzeti bir araya getiriyor. Cumartesi akşamı canlı müzik olan mekanın menüsünde, dünya mutfağından özenle seçilmiş tariflerle hazırlanan yemekler yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Pide çeşitleri

Oklo, Fener Kalamış Caddesi’nde hizmet vermeye başladı. Mekanda dünya yemeklerinin lokal lezzetlerle harmanlandığı 20’den fazla pide çeşidinin içinde, klasik ve şefin spesiyalleri taş fırından çıkıyor. Pideye alternatif olarak ise ev yapımı makarnalar ve her damak tadına uygun salatalar yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Eğlence ve lezzet bir arada

İstanbul’un büyüleyici manzarasıyla beraber eğlence ve lezzeti bir arada sunan Ena Kuruçeşme, kapılarını açtı. Burak Beştaş’ın sahibi olduğu, Ersan Kaşıkara ve Teo Matteo Zimaridis’in işletmeciliğini yaptığı mekan, haftanın iki günü ünlü isimlerin canlı performansı ve Türkçe 80’ler, 90’lar konseptiyle misafirlerini ağırlıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

İzmir’de açıldı 

Godiva Cafe, harika lezzetlerini şimdi İzmir’deki çikolataseverlerle buluşturuyor. İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde hizmet vermeye başlayan mekan, ikonik tatlar ve çikolatadan doğan tüm lezzetleri içeren menüsüyle ayrıcalıklı bir deneyim vadediyor.

Haftanın mekanları...

İtalyan yemekler

Suadiye’de yer alan LaMiaLuce, “Kasım’da aşk başkadır dedirtecek” ambiyans ve İtalyan mutfağının en özel orijinal reçeteli spesiyalleriyle misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Mekanın menüsünde, lezzetli et ürünleri, hamur işleri ve birbirinden kaliteli tatlılara yer veriyor.

Haftanın mekanları...

Zengin menü

Karaköy’deki Tonight Otel’in roof’unda yer alan Zebra, ayrıcalıklı lezzetlerle damaklarda unutulmaz izler bırakıyor. Mekanda, kahvaltıdan akşam yemeğine kadar zengin bir menü bulunuyor. Zebra’da etli pazı dolması, Cafe de Paris soslu bonfile, kuzu incik, dana külbastı ve taze baharatlarla hazırlanan Tonight köfte öne çıkıyor.

Haftanın mekanları...