Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

27.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Eğlenceye yeni boyut

Maslak 1453’te kapılarını açan Cahide Palazzo, eğlencenin yepyeni boyutuyla başka dünyanın kapılarını aralıyor. Dikkat çekici mimarisiyle göz kamaştıran mekanda, Türk ve dünya mutfağından izler taşıyan menü hem a la carte hem de fix seçenekleriyle misafirlerin beğenisine sunuluyor. Cahide Palazzo’da Kenan Doğulu, Gülşen, Sibel Can, Hakan Altun, Volkan Konak ve Serkan Kaya gibi isimler konser verdi.

Haftanın mekanları...

Menü güncellendi

Akaretler’in ikonik ögelerinden W Istanbul, executive chef Şafak Erten’in sağlıklı mutfak anlayışıyla menüsünü güncelliyor. Tüm besin gruplarının dengeli bir biçimde yer aldığı menünün yeni yorumunda, tahıl grupları özellikle ön plana çıkıyor.

Haftanın mekanları...

Ödüllü Çin mutfağı

Çin mutfağı restoranı Shang Palace, yeniden kapılarını açtı. Geleneksel Çin ve Kanton Mutfağı’nı modern dokunuşlarla sunan Shangri-La Bosphorus Otel’in içinde yer alan ödüllü restoran, profesyonel şefleri ve efsanevi Kung Fu Tea Master’ın özel servisiyle, misafirlerini yeniden ağırlıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Maslak’ta açıldı

Maslak’ın yeni mekanı Cavali Lounge, zengin menüsü ve eğlence konseptiyle misafirlerini ağırlıyor. Mekanda, dünya mutfağından seçkin lezzetler, pizza çeşitleri, kömür ateşinde enfes kırmızı et seçenekleri, sağlığına ve formuna dikkat edenler için salata, diyet ve vegan yiyecekler bulunuyor.

Haftanın mekanları...

Canlı müzik keyfi...

Akaret’lerin yeni eğlence mekanı Small, kokteyl menüleri ve canlı müzikleriyle, İstanbulluların vazgeçilmez adresi olacak. Haftanın beş günü misafirlerini ağırlayan mekanda, her perşembe Müjde Kızılkan, cuma Boygar, cumartesi Yansı ve pazar Ozan Ünlü sahnesiyle, misafirlerine unutulmaz bir eğlence deneyimi sunuyor.

Haftanın mekanları...

Lobisi yenilendi

Uludağ’daki Ağaoğlu My Mountain, kış sezonunun kapılarını 17 Aralık’ta açıyor. Otel, Türk ve dünya mutfağından yemek seçeneklerinin olduğu açık büfesiyle hizmet veriyor. Ağaoğlu My Mountain, yenilenen dekorasyonu ve daha da genişletilen lobisiyle misafirlerini ağırlamaya hazır.

Haftanın mekanları...