Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

05.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Osmanlı mutfağı

‘Dünün mührünü bugüne taşımak’ vizyonuyla faaliyete geçen Nilhan Sultan Köşkü Paşalimanı, misafirlerine sunduğu eşsiz yemeklerle Osmanlı mutfağıyla beraber aynı zamanda yeme içme kültürünü de yaşatmaya devam ediyor. Mekanın mutfakta tercih edilen ürünler, kaliteleriyle öne çıkarken sebze ve meyveler mevsiminde kullanılıyor.

Haftanın mekanları...

Akaretler’in yeni trendi

Sıcak atmosferi, kokteyl menüleri ve sahne performanslarıyla Small, eğlencenin nabzını tutmaya devam ediyor. Haftanın beş günü misafirlerini ağırlayan mekan, Boygar, Yansı, Çağla Horlar, Ezgi Pıtırlı ve Melsum Sahnesiyle misafirlerine unutulmaz bir eğlence deneyimi sunuyor.

Haftanın mekanları...

Lüks ve zarafet bir arada...

Dubai merkezli Emaar Hospitality Group’un uluslararası otel zinciri markası Address Hotels+Resorts, Üsküdar’da Address Istanbul ile üst düzey hizmet veriyor. Otel, misafirlerine unutulmaz anlar vadediyor. The Spa’da eşsiz bakımlarla kendinizi şımartırken, heyecan verici bir gastronomi yolculuğu sunan The Restaurant’ta da Dünya Hamburgerleri Tadım Günleri sizi bekliyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Japon restoranı

Çağdaş Japon robatayaki restoranı ROKA, ödüllü mutfağını İstanbullular’la buluşturuyor. Galataport’ta hizmet vermeye başlayan mekanın menüsünde, susamlı miso ve palamut talaşı ile kızarmış patlıcan salatası, karabiber sirke sos ile dana eti ve zencefilli Japon mantısı, közlenmiş biber soslu yengeç ve
eryngii mantarlı ve wasabi ponzu soslu antrikot gibi birçok eşsiz lezzet yer alıyor.

Haftanın mekanları...

İstanbul’da açıldı

Bodrum’un maviliklerini İstanbul Boğazı’nın eşsiz güzelliğiyle buluşturan Sait Restaurant, Galataport İstanbul’da kapılarını açtı. Restoranda, denizden sofraya prensibiyle sunduğu taze deniz mahsulleri ve sezon balıklarına, ev yapımı taze makarnalar, özel çorbalar eşlik ediyor.

Haftanın mekanları...

Sınırsız yemek

Ataşehir’deki Bulvar 216’da 11-12-13 Şubat’ta gerçekleştirilecek festivalde; İstanbul’un sevilen restoranları ve şeflerinin hazırladığı tadımlık lezzetler, özel kokteyller ve workshop’larla ziyaretçiler lezzet dolu üç gün yaşatacak. Misafirler, popüler restoranlar sokak lezzetlerinden burgere, Uzak Doğu yiyeceklerinden tatlı ve kahveye kadar sınırsız yemek tadabilecek.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...