Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

23.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Kapılarını açmaya hazırlanıyor

Wish More Hotel Grubu’nun ikinci oteli olan Wish More Hotel Şişli, kapılarını misafirlerine açmaya hazırlanıyor. İstanbul’un kalbi Şişli’de yer alan yeni otelde, sanat eserleri, fonksiyonel ve lüks oda seçenekleri, leziz yemekler ve birbirinden eşsiz deneyimler misafirleri bekliyor. Otelin Executive Şefi Muhittin Kabasakal’ın klasik kalıplardan sıyrılarak, farklı konseptlerde hazırladığı menüler yalnızca otelde konaklayan misafirlere değil, tüm İstanbullular’a sunuluyor.

Haftanın mekanları...

Yenilenen yüzüyle

Four Seasons Hotel Sultanahmet, yenilenen yüzüyle konuklarına kapılarını açtı. Kendine has karakteri, simge haline gelmiş binası ve emsalsiz servis kalitesiyle 1996 yılından itibaren hizmet veren otel, iki yıl süren renovasyon sürecinin ardından misafirlerini özgün, lüks ve benzersiz bir konaklama deneyimi yaşamaya davet ediyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

ASOS LEZZETLERİ

Çanakkale Assos bölgesinde yer alan Sokakağzı’ndaki denize sıfır konumda yer alan Ege Motel’in içinde yer alan Mimoza Restaurant, Midilli manzarasıyla dikkat çekiyor. Mekanda, yöresel otlardan yapılan mezeler, deniz mahsullerinden oluşan meze kokteyli, levrek kavurma ve Mimoza spesial antrikot ise lezzetleriyle öne çıkıyor.

Haftanın mekanları...

Serinleten içecekler

Godiva Cafe, menülerini farklı tatlarla zenginleştirmeye devam ediyor. Markanın sevilen Chocolate Domes serisinden ilhamla geliştirilen yeni shake’lerine, Godiva tarzıyla yeniden yorumlanan yeni lezzetler eşlik ediyor. Soğuk çaylar ise yaz sıcağını lezzet şölenine dönüştürüyor.

Haftanın mekanları...

Yöresel mutfak

The Bodrum Edition çatısı altında yer alan Kitchen Restaurant, tesisin kendi bahçelerinden ve yöresel çiftliklerden elde edilen otlar ve sebzelerle birlikte en taze balık ve etin yanı sıra yöresel mutfağın canlılığına da misafirlerine sunuyor. Şef Osman Sezener’in kendi tarzıyla yorumladığı modern Ege ve Anadolu mutfağıyla gastronomi dünyasındaki iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor.