Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

05.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

Seki’yle yeni yıl

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Türkiye’de ‘lifestyle thermal’ konseptiyle termal turizme yeni bir soluk getiren BN Hotel Thermal&Wellness, yılbaşında sahnesinde Deniz Seki’yi ağırlıyor. Mersin’de dört mevsim ailelere çocuk dostu bir otel olarak hizmet veren BN Hotel’in misafirleri, Seki’yle 2023 yılına unutulmaz bir konserle girecek. Çocuklar da Kids Club’ın onlar için hazırlanan özel aktiviteleriyle eğlenecek.

Lezzet ve eğlence

Haftanın mekanları

Sunset, dünya mutfağından lezzetlerini sunmaya devam ediyor. Sunset’in bar ve brasserie kısmı olan After Sunset’in işletmeciliğini Tunç Yavuz üstlenirken, mekan misafirlerine limitsiz eğlence sunuyor.

Haftanın mekanları

Dolu program

Haftanın mekanları

Benzersiz konumu, kişiye özel hizmetleri ve seçkin atmosferiyle göz kamaştıran Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, yeni yıl ruhunu eşsiz lezzetler, keyifli ikramlar ve sürprizli hediyelerle deneyimlemek isteyen misafirlerini ağırlıyor. Otel, müzik dinletilerinden ikonik yeni yıl lezzetlerine, atlı karıncadan neşeli yeni yıl dekorlarına, özel ikramlardan küçük misafirler için hazırlanan yılbaşı aktivitelerine kadar dopdolu bir program sunuyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Zengin menü

Haftanın mekanları

Bahçeşehir’in gözdesi Gölet’te yer alan Afife Aşk: Yeni Nesil Meyhane, kapılarını eğlenmek ve güzel yemek isteyenler için aralıyor. Zengin menüsü, damaklarda şenlik yaratan lezzetleri ve sevdiklerinizle unutamayacağınız anılarınıza renk katacak eğlencesiyle dikkat çeken Afife Aşk, üç farklı restoran olarak hizmet veriyor.

Büyümeye devam ediyor

Haftanın mekanları

Uzak Doğu mutfağının öncülerinden Yada Sushi, lezzet ağını genişletmeye devam ediyor. İlk şubesi İstinye’de açan, ardından Galataport ve Bodrum’da iki yeni şube, Girne ve Belek’te de iki franchise olmak üzere beş farklı noktada hizmet veren marka, rahat ve enerji dolu atmosferi ile misafirlerini ağırlıyor.

Haftanın mekanları

Haftanın mekanları