Cadde Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

21.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı dikkat çeken kareler...

Haftanın paylaşımları

ABD’li sinema ve televizyon oyuncusu Josh Duhamel, hafta içinde iri bir köpekle çektirdiği bir fotoğrafını paylaştı. Boyuna yetişen sevimli hayvanla poz veren 45 yaşındaki aktör, karenin altına, “Sanırım dans etmek istiyor” notunu düştü.

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları

Paris Hilton, kız kardeşi Nicky Hilton’la çektirdiği bir #tbt fotoğrafı yayınladı. Karenin altına, “2000’li yılların başı, eğlenceli ve moda açısından ikonik bir dönemdi. İnsanların stylistleri yoktu. Kendi stilleriyle ön plandalardı. Şimdiyse herkes aynı görünüyor” diye yazan sosyetik güzel, binlerce beğeni topladı.

Haftanın paylaşımları

Adam Levine, 30 yaşına giren eşi Behati Prisloo’nun doğum gününü sosyal medyadan kutladı. Modelin bir karesini paylaşan şarkıcı, “Kraliçe bugün 30 oldu. O bir efsane. Son birkaç yıldır, her zamankinden daha çok güldük ve sevdik. Her sabah bunun bir rüya olmadığına şükrederek uyanıyorum. Seni her şeyimle seviyorum” diye yazdı.

Haftanın paylaşımları

Jimmy Fallon, Madame Tussauds müzesinde çektirdiği bir kareyle sevenlerinin karşısına çıktı. İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in bal mumu heykelinin kulağına bir şeyler anlatır gibi poz veren komedyenin arkasındaki Prens William heykeli de gözden kaçmadı.

Haftanın paylaşımları

Başarılı kariyeri kadar güzelliğiyle de dikkat çeken İrina Shayk, yavru bir kediyle çektiği selfie’yi takipçilerinin beğenisine sundu. Doğal haliyle dikkat çeken Rus model, paylaşımın altına iki tane kedi emojisi ekledi.

Haftanın paylaşımları