Cadde Hakan Altun: Artık albüm zor oluyor!

Hakan Altun: Artık albüm zor oluyor!

15.04.2024 - 10:18 | Son Güncellenme:

Arabesk müziğin başarılı isimlerinden Hakan Altun, Ramazan Bayramı'nın üçüncü günü Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelen misafirlerini hem hüzünlendiren hem de eğlendiren Altun, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hakan Altun: Artık albüm zor oluyor

"Öncelikle herkesin bayramını kutlarım. Her günümüz bayram tadında olsun inşallah, bugün de Kıbrıs halkı için buradayız" diyen Hakan Altun, basın mensuplarının "Bu bayram sizin için nasıl geçiyor?" sorusuna, "Bu bayramı da sahnede geçiyorum. Şarkıcıların kaderidir; bayramlarda, yılbaşlarında ara vermeden devam ediyoruz. 30 günlük ramazan sürecimiz vardı. O esnada da çok oturduğum söylenemez. Sevgili Zafer Algöz'le dijital platformda çok güzel bir projemiz oldu" cevabını verdi.

Haberin Devamı

"AŞKA DAİR BİR ŞARKI GELİYOR"

"Yaz için şarkı projeniz var mı?" şeklindeki sorusu üzerine ünlü sanatçı, "Artık albüm zor oluyor. Konserlerimizden arta kalan zamanda bir single projemiz olacak. Slow ağırlıklı ve aşka dair bir şarkı geliyor. Konserlerden fırsat bulursam ilk işim bu olacak" açıklamasını yaptı.

Hakan Altun: Artık albüm zor oluyor

"KENDİMİ DİNLEMEYİ SEVMEM"

"Kendi şarkılarınızı dinler misiniz? sorusu da yöneltilen Altun, "Kendi şarkılarımı dinlemem. Sadece yapım aşamasında nasıl olduğuna bakarım, sonra bir daha dinlemem. Sadece ben değil, diğer meslektaşlarım dinlemez. Hatta oyuncular bile kendi dizilerini izlemez. Ben kendimi dinlemeyi sevmem" ifadelerini kullandı.

Hakan Altun: Artık albüm zor oluyor