Cadde Hakan Altun: Aşk için hâlâ umudum var!

Hakan Altun: Aşk için hâlâ umudum var!

15.02.2024 - 13:59 | Son Güncellenme:

Hakan Altun, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Yeşilköy'de bir mekanda sahne aldı. Konserin açılışını 'Telefonun Başında' şarkısıyla yapan sanatçı, slow ve hareketli şarkılarla konuklarına müzik ziyafeti sundu.

Hakan Altun: Aşk için hâlâ umudum var

Sevgililer Günü konseri için özel uçak tutarak gelen 25 kişilik bir grup, gece boyunca Hakan Altun'un hemen hemen türk şarkılarına eşlik etti. Ayrıca Hollanda, Almanya, Avusturya, Belçika ve Fransa’dan gelen hayranları da sanatçıyı 14 Şubat'ta yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

"BİN KERE SÖYLEDİM, OLMADI"

Müzmin bekar Hakan Altun, şarkı aralarında konuklarla sohbet etti. 'Aşk Lütfen Gel'e başlamadan önce, "Cumhuriyetin 100. yılında aşk diledim. Artık Cumhuriyetin 101. yılında yine aşk diliyorum. Sevdalılar gününüz kutlu olsun. Bu hayatta tartışın, asla kavga etmeyin. 40 defa söyleyince olurmuş ama ben bu şarkıyı bin kere söyledim. Aşk için hâlâ umudum var" dedi.

Hakan Altun: Aşk için hâlâ umudum var

"DARISI BAŞIMA"

Sahneden kendisini dinlemeye gelen çiftlere seslenen şarkıcı, "Sevdalısı olan herkese nice sağlıklı, huzurlu günler diliyorum. Benim yaşım 52 oldu, hâlâ bekarım. Darısı başıma. Sevginin ve aşkın kıymetini bilin" ifadelerini kullandı.

Hakan Altun: Aşk için hâlâ umudum var

Hakan Altun, konuklardan gelen yoğun isteği kıramayıp, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sahnesini yarım saat uzattı.