Cadde Haldun Dormen 94 yaşına dans ederek girdi

Haldun Dormen 94 yaşına dans ederek girdi

05.04.2022 - 10:47 | Son Güncellenme:

Usta tiyatrocu Haldun Dormen, Beyoğlu’nda bir mekanda kendi akademisinin öğrencileri tarafından düzenlenen sürpriz doğum günü partisinde duygusal anlar yaşadı. 94 yaşına giren duayen isim, dans ederek gençlere taş çıkardı.

Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Haldun Dormen, ilerleyen yaşına rağmen sahneye çıkmaya devam ediyor. Aktif olarak tiyatro oyunlarında rol alan ünlü isim, geçtiğimiz günlerde bastonu ve kendisine eşlik eden yardımcılarıyla yürürken Nişantaşı'nda görüntülenmiş ve "Sağlık durumum gayet iyi bacağımda sıkıntılarım vardı ama o da geçti gibi" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

"BİZE BÖYLE SORULAR SORMAYIN"
Sanat dünyasının usta ismi, ikamet ettiği apartmandaki görevlinin kendisiyle birlikte birçok ünlü kişiden para toplayarak kayıplara karıştığı haberlerine ise sessiz kalmıştı.

Dormen'in yardımcıları olduğunu söyleyen kişilerin, basın mensuplarına; "Biz bu haberlerle anılmak istemiyoruz. Yok, öyle bir olay olmadı. Bize böyle sorular sormayın" diyerek tepki göstermesi şaşırtmıştı.

Haldun Dormen 94 yaşına dans ederek girdi

AİLECE KUTLAMA
Öte yandan 1959-1967 yılları arasında evli kaldığı Betül Mardin'le sık sık bir araya gelen usta oyuncu Haldun Dormen, geçtiğimiz kasım ayında da çocuklarıyla birlikte Mardin'in doğum gününü kutlamıştı.

Tüm aile bireylerinin hazır bulunduğu buluşmadan kareler, sosyal medyadan paylaşılmıştı. Pastasının mumlarını torunları arasında üfleyen Betül Mardin’in (96), mutluluğuna diyecek yoktu.

Haberin Devamı

HALDUN DORMEN 94 OLDU
Türk tiyatrosunun yaşayan efsanelerinden biri olan Haldun Dormen, bugün 94 yaşına girdi. Dormen Akademi öğrencileri, usta sanatçıya, düzenledikleri doğum günü sürprizi ile keyifli dakikalar yaşattı. Öğrencileri ile birlikte dans eden Dormen’ın videosu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Haldun Dormen 94 yaşına dans ederek girdi

"HATIRLANMAK ÇOK GÜZEL"
Sürpriz doğum günü partisinde konuşan usta oyuncu, “Arkadaşlarım ve talebelerimin sürprizi oldu bugün. Çok mutlu ettiler beni. Hatırlanmak çok güzel” dedi. Tiyatro ve dizi oyuncularından çok memnun olduğunu belirten Dormen, “Yeni jenerasyon çok çalışkan ve başarılılar. Çağ değişiyor, eskiyle yeninin kıyaslanması doğru değil. Ama gençler beni ümitlendiriyor” ifadelerini kullandı.

Haldun Dormen 94 yaşına dans ederek girdi

Artık sahneye çıkmayacağını açıklayan Haldun Dormen, “Sahneye çıkmaktan ziyade yeni oyuncular keşfedip, onları tiyatroya kazandırmak istiyorum. Tek gayem bu” dedi.

Haldun Dormen 94 yaşına dans ederek girdi