Cadde Hasan Can Kaya kimdir, kaç yaşında? Hasan Can Kaya hayatı ve kariyeri...

Hasan Can Kaya kimdir, kaç yaşında? Hasan Can Kaya hayatı ve kariyeri...

09.12.2021 - 09:05 | Son Güncellenme:

Hasan Can Kaya kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Youtube üzerinde yaptığı Konuşanlar adlı program ile adından söz ettiren sonrasında Exxen platformuna geçen Hasan Can Kaya adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak RTÜK tarafından Hasan Can Kaya ve Konuşanlar programı hakkında inceleme başlatıldığı bildirildi.

Hasan Can Kaya kimdir, kaç yaşında Hasan Can Kaya hayatı ve kariyeri...

Hasan Can Kaya kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Youtube üzerinden Konuşanlar adlı program ile geniş kitlelere ulaşan ve büyük beğeni toplayan Hasan Can Kaya bu başarısının ardından Exxen platformuna transfer olmnuş ve adından söz ettirmişti. Son olarak RTÜK tarafından Hasan Can Kaya ve Konuşanlar programı hakkında inceleme başlatıldığı duyuruldu. İşte Hasan Can Kaya hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

Hasan Can Kaya 16 Aralık 1989 yılında, Güngören, İstanbul'da dünyaya geldi. Türk komedyen ve stand-up komedyenidir.

16 Aralık 1989’da İstanbul’un Güngören ilçesinde doğdu. 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk dizisinde senaristlik yaparken, senarist grubundaki arkadaşlarının desteği ile stand-up yapmaya karar verdi. Leman Kültür Beşiktaş’ta düzenli olarak Stand-up komedi yapmaya başladı. Ocak 2020’de ilk kişisel projesi olan Konuşanlar Talk Show'un çekimlerine başladı.

Projeleri

Konuşanlar Talk Show

Hasan Can Kaya - Stand Up Party

Bir Yeraltı Sit-com'u