Cadde Hediye çeki fırsatı

Hediye çeki fırsatı

26.09.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Yeni sezonda “Markalar Cenneti” konseptiyle karşımıza çıkan YKM’den Worldcard’la 100 YTL ve üzeri giyim, ayakkabı ve aktif spor giyim alışverişi yapanlar, 50 YTL’lik hediye kuponu kazanıyor.

Hediye çeki fırsatı

29 Eylül tarihine kadar 50 YTL’lik hediye kuponunun yanı sıra World’e özel 10 taksit fırsatı da YKM Mağazaları’nda sizleri bekliyor. YKM’nin 2008-09 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda, tüvitler/ekoseler, parlak ve koyu renkler, eski modellerin yeni yorumlanmış versiyonları, deriler ve tek renklilik sezona damgasını vuruyor. Ayakkabılarda babetler, retro görünüm, ayrıca parlak malzemeler dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Sonbaharın gözdesi
Sevenhill 08-09 Sonbahar - Kış Koleksiyonu üç ana gruptan oluşuyor. Koleksiyonda iş kıyafetlerinizle sizi şık bir geceye taşıyabilecek etek /ceket tulumlar çiçekli, simli gömlekler ve bunları tamamlayan pardösüler ince trikolarla zenginleşiyor. İş hayatında rahat giyinmeyi tercih edenler için ise Daily Lives teması tasarlandı. Son olarak spor ve rahat giyinme tarzını yaşamlarına yansıtan ailelerin tercihi ise Fusion Sport olacak. Bu grupta baskılı T-shirtler eşofman takımları, yıkamalı ve rahat kesimli pantolon ve gömlekler öne çıkıyor.