Cadde Hülya Avşar ve Deniz Çakır'ın yıllar önceki fotoğrafı gündem oldu

Hülya Avşar ve Deniz Çakır'ın yıllar önceki fotoğrafı gündem oldu

27.03.2021 - 14:27 | Son Güncellenme:

Şimdilerde Fox TV'de yayınlanan 'Masumiyet' dizisinde başrol oynayan Deniz Çakır ve Hülya Avşar'ın 16 yıl öncesine ait olan pozu sosyal medyayı salladı. Yıllar önce de bir dizide birlikte rol alan ikilinin o fotoğrafını Deniz Çakır, Instagram üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Hülya Avşar ve Deniz Çakırın yıllar önceki fotoğrafı gündem oldu

'Masumiyet' adlı dizide başrolleri paylaşan Deniz Çakır ve Hülya Avşar'ın yıllar önceki halleri ise sevenlerini şaşkına çevirdi. Çakır, Instagram hesabından Hülya Avşar ile 16 yıl önce birlikte rol aldıkları 'Kadın İsterse' adlı dizinin setinde çektirdikleri bir fotoğrafı paylaştı.

Haberin Devamı

16 YIL SONRA AYNI DİZİDE BULUŞTULAR

2005 yılında 'Kadın İsterse' dizisinde birbirinden hoşlanmayan iki kadını canlandıran başarılı oyuncular; yeni dizide de birbirine düşman iki anneyi oynuyor. Deniz Çakır ve Hülya Avşar'ın aradan geçen yıllar içindeki değişimi ise sevenlerine nostaljik anlar yaşattı.

İşte ünlü oyuncuların o karesi:

Hülya Avşar ve Deniz Çakırın yıllar önceki fotoğrafı gündem oldu

2004-2006 yılları arasında çekilen 'Kadın İsterse' dizisi, daha sonra farklı kanallarda tekrarlarıyla da yer aldı. Dram-komedi türündeki dizi, o dönem çok konuşulmuş ve dikkat çekmişti. Ay Yapım, Mint ve İmaj TV yapımı olan dizi, 52 bölüm ekranda kalmıştı.

"ÖYLE ŞEY OLUR MU!"

Öte yandan Deniz Çakır'ın setteki karavanını beğenmediği için rol arkadaşları Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'a haber vermeden onların aracına geçtiği iddia edilmişti. Muhabirlerin bu konudaki sorusuna sinirlenen Çakır, "Ya öyle şey, olur mu ya?" diye tepki göstermişti.

Hülya Avşar ve Deniz Çakırın yıllar önceki fotoğrafı gündem oldu

Haberin Devamı

"İFTİRAYLA YOL YÜRÜNMEZ!"

Geçtiğimiz haftalarda da 'Masumiyet' adlı dizide kostüm asistanı olarak çalışan Çağatay Görgen, aynı yapımın başrol oyuncusu Deniz Çakır’ın kendisine 6 Mart günü küfür ettiğini, istifaya zorladığını öne sürerek oyuncudan şikayetçi olmuştu. Konuyla ilgili ilk olarak dizinin yapımcısı Gold Film'den açıklama gelmiş ardından da  Çakır, sosyal medya hesabından sessizliğini bozmuştu.

Oyuncu, ‘Yoktur başka cevabım… Olamaz da…’  başlığıyla yaptığı açıklamada; “İki gün önce istifasını vermiş, bölümün bitmesini bekleyen birinin ‘beni işimden etti’ sözü yalandır. Vermeyin böyle fırsatçılara mahal… Birinin tanınırlığını fırsat bilip kendine mağduriyet hikayesi yaratmaya çalışmak kötülüktür. İftirayla yol yürünmez. Olmayın parçası…” ifadelerini kullanmıştı.