Cadde İkinci kez hamile olan Fahriye Evcen'in belirginleşen karnı dikkat çekti

İkinci kez hamile olan Fahriye Evcen'in belirginleşen karnı dikkat çekti

06.07.2022 - 15:26 | Son Güncellenme:

Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan, geçtiğimiz haftalarda TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Alparslan: Büyük Selçuklu' adlı diziye veda eden Fahriye Evcen, şimdilerde ikinci çocuğuna 2.5 aylık hamile. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Özçivit ve üç yaşındaki oğlu Karan ile Bodrum'a giden güzel oyuncu, tatil sırasında hayranlarının fotoğraf isteğini geri çevirmedi. Fahriye Evcen'in büyüyen karnı dikkatlerden kaçmadı.

İkinci kez hamile olan Fahriye Evcenin belirginleşen karnı dikkat çekti

Oyunculuk kariyerleri dışında özel hayatlarıyla da magazin gündeminden düşmeyen Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 'Çalıkuşu' (2013-2014) dizisinin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlamıştı. 2017'de görkemli bir düğün yapıp, ilişkilerini evlilikle taçlandıran oyuncu çift, 2019'da oğulları Karan'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı.

Haberin Devamı

"İNANILMAZ HEYECANLIYIZ"

Özçivit ve Evcen, şimdilerde ikinci bebek heyecanı yaşıyor. Yakışıklı oyuncu, 23 Haziran'da müjdeli haberi alan basın mensuplarının "Neler hissediyorsunuz?" sorusuna şu yanıt vermişti:

Biz de yeni öğrendik, inanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan'a bile söyleme fırsatımız olmadı. Hatta gördüğünüz gibi yolu bile şaşırdım, farkında olmadan kapalı yola girdim.

"KARAN İLE STAJIMI TAMAMLADIM"

Mutluluğu yüzlerine yansıyan ikiliden Burak Özçivit, "Daha haberi yeni aldık. 'Kız mı olsun, erkek mi olsun?' modunda değiliz, sağlıklı, vatana millete hayırlı evlat olsun yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım" ifadelerini kullandı.

İkinci kez hamile olan Fahriye Evcenin belirginleşen karnı dikkat çekti

"KARAN VAR, SONRA KONUŞURUZ"

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, daha sonra Bodrum Türkbükü’nde çocuklarıyla yürüyüş yaparken objektiflere takılmıştı. Muhabirlerin sorularını, “Karan var sonra konuşuruz” diyerek geçiştiren ikili, kendilerini bekleyen araca binerek evlerinin yolunu tutmuştu.

İkinci kez hamile olan Fahriye Evcenin belirginleşen karnı dikkat çekti

Haberin Devamı

BEBEK GÖRÜNDÜ

2.5 aylık hamile olan güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde tatil sezonunu açarak ailesiyle Bodrum'a gitti. Tatilden kareleri 13 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan 36 yaşındaki güzel, hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Fit haliyle her daim adından söz ettiren Evcen'in belirginleşen karnı dikkatlerden kaçmadı.

İkinci kez hamile olan Fahriye Evcenin belirginleşen karnı dikkat çekti

"BAHARIN KOKUSUNU GETİRDİN BİZE"

Öte yandan Nisan 2022'de üç yaşına basan oğulları Karan'ın doğum gününü kutlayan güzel oyuncu, sosyal medyada yayınladığı gönderiye, "Tam üç yıl önce bugün içimizde açan bahar çiçeğimiz oldun oğlum. Baharın kokusunu getirdin bize, iyi ki doğdun meleğim" mesajını yazmıştı.

İkinci kez hamile olan Fahriye Evcenin belirginleşen karnı dikkat çekti