Cadde İlayda Alişan: Büyük hedeflerim yok

İlayda Alişan: Büyük hedeflerim yok

12.06.2022 - 16:51 | Son Güncellenme:

Müzik kariyerine ‘Ne olur Kal’ parçası ile giriş yapan Tuana Yılmaz, şarkısını Burak Yörük, İlayda Alişan, Melisa Döngel, Yeşim Ceren Bozoğlu, gibi bir çok ünlü ismin ve influencer'ın katıldığı lansmanla tanıttı. DJ performansı ardından yayınlanan şarkının klibi ve Yılmaz’ın canlı sahnesi ile dinleyiciler, unutulmaz bir gece geçirdi. İlayda Alişan ve Burak Yörük, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İlayda Alişan: Büyük hedeflerim yok

Müzik kariyerine başarılı bir giriş yapan Tuana Yılmaz’ın yeni parçası tüm müzik platformlarında yayına girdi. Ünlü isim, muhabirlerin “Tuana Hanım öncelikle hayırlı uğurlu olsun, neler söylemek istersiniz?” sorusuna, “Bu benim ilk şarkım, o yüzden çok heyecanlıyım. Uzun zamandır bunun hayalini kuruyordum. Gerçekleştiği için de çok mutluyum. Sevgilimin yanımda olması da ayrı bir heyecan veriyor. 'Ne olur kal' akustik ve duygusal bi şarkı, yazın arabada açıp bağıra bağıra söyleyebileceğimiz bir canlı şarkı. Klip de kendimizden bir şeyler bulabileceğimiz tatlı, güzel bir klip oldu. Burak da klibin prodüktörtlüğünü yaptı diyebiliriz, çok yardımcı oldu çok sağ olsun. Şarkının müziği ve sözleri bana ait" diye cevap verdi.

Haberin Devamı

İlayda Alişan: Büyük hedeflerim yok

'BİZİM İLK GÖZ AĞRIMIZ'

Kanal D'nin kısa bir zaman içinde sevilen dizisi ‘Seversin’in başrol oyuncusu Burak Yörük, sevgilisi Tuana Yılmaz'ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Ünlü isim, gazetecilerin “Burak Bey size soralım, sevgilinizle çalışmak nasıl bir duygu?" sorusuna, “İnanılmaz heyecanlıyım öncelikle, bu bizim ilk göz ağrımız. Tuana benim için çok önemli, çok değerli. Canım yani, her şeyim. Bu sorumluluğu alırken çok gerildim açıkcası. Bu şarkının yapımcısıyım, biz Med yapım diye bir Müzik şirketi kurduk Fatih Aksoy ile beraber. Çok sevdiğim bir abim, bu da bizim ilk projemiz. O da ilk Tuana'nın olmasını istedi. İlk projemiz ve ilk sanatçımız Tuana, her şeyin ilki oldu. Çok heyecanlıyız” diye cevap verdi.

Haberin Devamı

İlayda Alişan: Büyük hedeflerim yok

Oyuncu, basın mensuplarının “Burak Bey Kanal D'de yeni diziniz başladı 2 bölüm geçenlerde yayınlandı geri dönüşler nasıl?” sorusuna ise, “Diziyi herkes çok sevdi, müthiş gurur duyuyorum. Ben daha yayınlanmadan gurur duyarak seçtim bu işi. Kanalından oyuncusuna, yapımcısına, set arkası inanılmaz güzel bir ekip; hiç abartarak söylemiyorum. İnanılmaz huzurlu çalışıyoruz çok rahatız, gittikçe de daha komik, daha eğlenceli, daha romantik bir dizi olacak. Geri dönüşler güzel, yapıcı her anlamda. Bunlar rakamlara da yansıyor, o yüzden çok mutluyuz" yanıtını verdi.

'BÜYÜK HEDEFLER KOYMAYI SEVMİYORUM'

'Seversin’ dizisinde partneri olan Burak Yörük ve sevgilisi Tuana Yılmaz'ı desteklemek için gelen İlayda Alişan, bu gece ve dizi hakkında şunları söyledi:

Ben ikisinin de bütün heyecanlarına ortak oldum. Burak da Tuana kadar heyecanlıydı. Buraya gelene kadar şarkıyı arabada dinledim, bağımlılık yaptı. Tuana çok yetenekli, çok tatlı, çok güzel parıldıyor. İnşallah o ışığı hiç sönmez, devam eder. Şarkı müthiş, herkes bence dinlesin. Klibi de öncesinde izlemiştim, çok müthiş.

Güzel oyuncu, muhabirlerin, “İlayda Hanım peki sizin sesiniz nasıldır?” sorusuna, "Ben o konuda iddialı değilim, orası benim alanım değil. Ben kendi kendime söylemesini seviyorum. Yolda, evde, duşta falan” yanıtını verdi.

"AKIŞTA YAŞAMAK DAHA BANA GÖRE"

“Diziyi soralım. 2 bölüm yayınlandı, neler söylemek istersiniz?” sorusuna ise, “İşimiz çok güzel, çok eğleniyoruz, keyifli. Çok da güzel geri dönüşler aldık, mutluyuz tabii ki böyle olduğu için. Yazın hep çalışıyoruz, tatil yapamayacağız ama dert değil, zaten set çok eğlenceli. Maksimum boşluklarımız olursa 2 gün kaçar geliriz bunun dışında iş, iş, iş bu yaz çalışıyoruz” cevabını verdi.

Haberin Devamı

İlayda Alişan: Büyük hedeflerim yok

Ünlü isim, basın mensuplarının "Geçtiğimiz günlerde bir açıklama okuduk. ‘Ben bu günlere gelene kadar çok çalıştım.’ demiştiniz. Geldiğiniz yerden memnun musunuz? sorusuyla ilgili, "Tabii ki çok memnunum. Ben aslında çok büyük hedefler koymayı sevmiyorum kendime, akışta yaşamak daha bana göre. Maceralarla karşılaşmak daha bana göre. Heyecanlı oluyorsun diyelim, öyle büyük büyük hedeflerim yok. Geleni yaşayacağım. Tabii ki buraya gelmek için çok uğraştım. 15 yaşımda başladım mesleğe, çok emek veriyorum. Başladığımda çok küçüktüm, bebektim. O zamanlarım zor da olsa şimdi daha da kolay oluyor" diye konuştu.

Yazarlar