BiR YAKALANMA BiR AYRILIK BiR KÜSLÜK

Burcu Kara’lı Beyrut tatili herkese pahalıya patladı. Taze ilişki, başlamadan bitti

Buğra Gülsoy’la boşandıktan sonra adı kimseyle anılmayan, ayrılık sebebini de açıklamadığı için hayli merak uyandıran Burcu Kara, yeni yıl öncesi Beyrut’a giderken havaalanında Ümit Karan’la yan yana fotoğraflanınca olanlar oldu. O fotoğraf karesinde işadamı Remzi Kösem de vardı ama ertesi gün gazeteler, Karan’la Kara’nın Beyrut’a birlikte gittiğini yazdı. Burcu Kara “Tanımam”, Remzi Kösem’se “Ben Ümit’leydim, Burcu’yla pasaport kuyruğunda karşılaştık” dedi.
Çapkınlıktan mimli Ümit Karan’sa önce sessiz kaldı ancak tatil dönüşü, yanında olmayan eşi Zeynep Karan’la tartışmasını bahane göstererek (ki doğru, Zeynep Hanım çıkan habere çok sinirlendi), “Yılbaşı gecem zehir oldu. Burcu benimle değil Remzi’yle” açıklamasıyla çıktı işin içinden.
Arkadaşına güvenip onun adını veren Remzi Kösem, bu kez Burcu Kara’yla flört ettiğini bir şekilde itiraf etmek zorunda kaldı. Ama kendisini yarı yolda bırakan (!) Ümit Karan’a da çok kızdı. Burcu Kara da itirafta bulunan Remzi Kösem’e... Anlayacağınız işler arapsaçına döndü. Bu tatil, Kösem’le Karan arasındaki aslında ‘tanışıklık’ denebilecek kadar sığ arkadaşlıkla, Kara’yla Kösem’in taze ilişkisini bitirdi.

Haberin Devamı

ELİNİ SON TUTAN OLMAK

17 Şubat’ta, Aysel Gürel’in ölümünün beşinci yılında bestecinin şarkılarından oluşan bir albüm çıkacak. Albümde pek çok ünlü şarkıcı gibi, Sezen Aksu da yer alarak, ‘Ünzilesi’nin ‘Firuze’sinin yazarına saygı duruşunda bulunacak. Gürel’in son günlerinde hastane odasında başından ayrılmayan Aksu, yine son günlerinde kaydettiği sesini de albümde sevenleriyle buluşturacak. Düşündüm, Adile Naşit’ten Meral Okay’a, Emral Avşar’dan Aysel Gürel’e kaç kişinin elini tuttu o hastane odalarında Aksu; kaç dostu, kaç akrabası, kaç komşusu yolculuk hazırlığındayken onunla bekledi, gülümsedi, güç verdi...
Vakit çok geç olmadan bir bakmalı etrafa, acaba hiç ‘minik serçe’ biriktirebilmiş miyiz bu hayatta?

Haberin Devamı

ATA GÖLE MAYA ÇALAR MI?

Nasreddin Hoca’nın memleketi Akşehir’de önümüzdeki temmuz ayında Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri’nin 54’üncüsü düzenlenecek. Hazırlıklar şimdiden başladı. Bugüne kadar Levent Kırca, Abdullah Şahin, Erol Günaydın, Halit Akçatepe, Hasan Kaçan, ve Kadir Çöpdemir gibi isimlerin temsili hocalık yaptığı etkinlikte bu yıl teklif, Ata Demirer’e götürüldü. Şimdi Akşehirliler heyecanla Demirer’den gelecek yanıtı bekliyor.

“RUH SAĞLIĞIMI BOZAMAM”

‘htr2B-Dönüşüm’, Türkiye’nin ilk ve tek korku-gerilim filmi olarak geçen hafta vizyona girdi. Önceki gün de yapım ekibi Bebek’te bir davet verdi. Davetin en çok konuşulan konusu, başrol oyuncularından Veda İpek Yurtsever’in başarısıydı. Orada öğrendim ki, aslında bu rol ilk önce yapımcı ve yönetmen Osman Evre Tolga’nın yakın arkadaşı Yeşim Salkım’a gitmiş. Salkım senaryoyu çok beğenmiş, hani her oyuncu, “Kendimi zorlayacak rollerde oynamak istiyorum” der ya, kabul etmiş Salkım da rolü. Ancak sonra, “Bu kadar gerilim, ruh sağlığımı olumsuz etkiler, kaldıramam” gerekçesiyle vazgeçmiş.

Haberin Devamı