Bir futbolcu, bir tasarımcı bir de şarkıcı... Geçen haftanın en çok konuşulan bu üçlüsünün yaşadıklarını “bir bilen” anlattı

Günlerdir futbolcu Caner Erkin, eşi Asena Erkin ve şarkıcı Berkay arasında olup bitenleri konuşuyoruz. Akmerkez’in bebek odası çıkışında fotoğraflanan ve literatüre “Tostumu yedim”den yıllar sonra “Bebek odası buluşması”nı ekleyen Asena Erkin ve Berkay, aralarında bir ilişki olduğunu yalanladı. Sen misin yalanlayan! Uzakdoğu’dan tutun da Londra’ya kadar her yandan sarmaş dolaş fotoğrafları çıktı ortaya. Asena, “Vicdanım rahat” diyor, Caner, “Eşime güveniyorum”, Berkay ise ilişkiyi topyekün reddediyor.
Halksa kararını çoktan verdi, Caner, Asena’dan tez elden boşansın diye aportta bekliyor. İş öyle bir hale geldi ki, baktılar çift boşanmaya yanaşmıyor, neredeyse onlar adına mahkemeye başvurup gün alacaklar...
Geçen gün bu konunun aslını “Bir bilen”le konuştum. Onun anlattığına göre, Caner zaten bu ilişkiyi biliyor ancak karısını da vazgeçemeyecek kadar çok seviyordu. Bu ilişki basında yer alınca Berkay’la konuştu, ağız birliği yaptılar. Berkay’la Asena ayrıldı, Asena yuvasına, çocuğunun babasına döndü. (Çok arabesk oldu farkındayım) Konuyu da kendi içlerinde kapattılar. Şaşırtıcı değil mi?
Oysa ki aldatan taraf Caner olsaydı pek çok kişi Asena’ya, “Otur evinde kocanı bekle, erkek bu, aldatır. Yaptı bir hata ama toparlarsınız. Bak gül gibi çocuğunuz var, yuvanı dağıtmaya değer mi!” diyecekti. Hatta Asena’nın bu sineye çeken tarafı büyük takdir de görecekti. Ama affeden ve sahip taraf çıkan taraf erkek olunca, ortada da alışkın olduğumuz üzere kavga kıyamet, kirli çamaşırların ortaya serilmesi, evden çıkan CD’ler, milyon dolarlık davalar filan olmayınca, ezberler bozuldu...

Haberin Devamı

Bekarlığa veda deyip geçme

İstanbul gece hayatında dönüp dolaşıp aynı yerlere gidiyoruz. Oysa ki ben yeni yerler, yeni tatlar, yeni müzikler keşfetmek istiyorum. Eğer en yakın arkadaşlarımdan Öykü evlenmeye karar vermeseydi yine haberim olmazdı Nomads’tan. Evlenmeden bir hafta önce tutturdu, “Bekarlığa veda yapalım” diye ve şahit kontenjanından mekan bulma işi de bana kaldı. “Bekarlığa veda da neymiş” deyip geçmemek gerekiyor, gelin kısmı bu işi pek bir önemsiyor!
Neyse, İstanbul’da bekarlığa veda eğlencelerinde bildiğim bir Cahide var ama defalarca gitmişiz, farklı bir yer olsun istedik, Ortaköy’de Nomads’ı bulduk. Arap mimarisiyle tasarlanmış bir mekan. Görsellik gözünüzü yormuyor, içinizi baymıyor; her şey kıvamında. Mutfağı Arap ve Fas. Mekanı dolduran ve her yerden bizden önce haberdar olan turistler doldurmuş mekanı. Eğlence Arap havalarıyla başlıyor, Müslüm döner darbukasıyla unutulmaz bir şov yapıyor. Sonra DJ Adil Topçu Türkçe şarkılar çalmaya başlıyor, hava değişiyor. Öykü bile öyle bir havaya girdi ki, bindallıyı da giydi, “Hayatta yapmam” dediği kınayı da yaktı.
Bizim için hayli eğlenceli, turistler içinse şaşırtıcı bir geceydi. Yok, turistler dansöze, zenneye, darbuka şova hayranlıkla baktı, şaşırmadı da; sahneye kaftan kılıklı kıyafetiyle çıkan, iki eline bir şeyler sürdürüp bağlatan kadın ve onun etrafında vudu büyücüsü gibi dönerek el çırpan kazık kadar kadınlara ağızları bir karış açık baka kaldılar !

Haberin Devamı