Cadde ‘İstanbul’la derin bağım bulunuyor’

‘İstanbul’la derin bağım bulunuyor’

04.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kutima, Sound Ports İstanbul kapsamında ilk kez Türkiye’de konser verecek. Müzisyen, “İstanbul’a iki kez geldim. Müziğini ve yemeklerini çok sevdim. Babam İstanbullu ve şehirle derin bir bağım bulunuyor” dedi.

‘İstanbul’la derin bağım bulunuyor’

"Through You', ‘Through City’ ve ‘Mix the City İstanbul’ prodüksiyonlarıyla fenomen olan Kutiman, kültür-sanat ve müzik festivali Sound Ports İstanbul kapsamında.

Haberin Devamı

Türkiye’ye gelecek. İsrailli müzisyen, Gülbaba Music organizasyonuyla, 13-14 Ekim tarihlerinde Bomontiada Avlu’da üçüncüsü gerçekleşecek etkinlik öncesi, duygularını dile getirdi. Kutiman, “Daha önce İstanbul’a iki kere geldim. Müziğini ve yemeklerini çok sevdim. Babam İstanbullu ve benim şehirle bir şekilde derin bağım bulunuyor. Konser öncesi heyecanlıyım” dedi. ‘Mix The City: İstanbul’un en iyi projelerinden biri olduğunu söyleyen şarkıcı, “Şu sıralar YouTube’a zaman ayıramıyorum. Müziğime odaklanıyorum. Türk müzisyen Melike Şahin’le bir çalışmaya imza attık, çok yakında yayımlanacak” şeklinde konuştu.

Kutima, çalışmaları hakkında da açıklamada bulundu: “Yeni türleri keşfetmeyi ve yaratıcı yönümü zaman zaman değiştirmeyi seviyorum. Son birkaç yılda, kendimi minimal ve ambient eserler dinlerken buldum. Müziğin bana iç huzur verdiği bir döneme girdiğimi hissediyorum. Belki de sadece yaşlanıyorumdur. Şu an sadece keşfediyorum...”

Haberin Devamı

Festivalin yüzleri...

Sound Ports İstanbul’a gelecek sanatçılar arasında, RedRice b2b Fosil, Ozoyo, Can Can Fly, Dub Again, Levni & Melik, Femina, Deniz Tekin, Gili Yalo, Gulbaba Sounds, Dr. Lokmann, Ahmetjah, Simba Roots, Janset & Ggman, Cashflow, Sami Baha, Alaturka Mavzer, Taiwan MC, Şehinşah ve Chinese Man ft. Youthstar yer alıyor.