Cadde iYi TATiLLER!

iYi TATiLLER!

25.01.2013 - 19:02 | Son Güncellenme:

Minikler tatilde eğlenmeyi de ihmal etmesin diye, AVM’lerde yapılacak en renkli etkinlikleri derledik. Gösterilerden atölye çalışmalarına, tiyatrodan film gösterimlerine kadar birbirinden eğlenceli programlara göz atmayan plan yapmayın

iYi TATiLLER

Akbatı

Haberin Devamı

Minikler Akbatı’da tatil boyunca 12.00-20.00 saatleri arasında ‘yap boz kent’ etkinliğine katılıp dev legolarla hayallerindeki kenti inşa edecekler. Hafta sonu etkinliğe DJ performansı da eşlik edecek. Çocuklar ayrıca her gün 14.00-16.00 arasında ‘deniz yaşamını keşfediyoruz’, ‘bahçe dünyasını keşfediyoruz’, ‘planetaryum gösterisiyle uzayı keşfediyoruz’ gibi farklı atölye çalışmalarına da katılabilecekler. Green
Lounge alanında hafta sonları yapılacak playstation aktivitesiyse, çocukların yanı sıra büyüklere de iyi vakit geçirtecek.

Trump Towers Mall
Disney’in Avrupa’daki lisanslı tiyatrosu Trump Kültür ve Gösteri Merkezi, çocuklara festival tadında etkinlikler sunuyor. 13 Şubat’a kadar çocuklar Gazillion Bubble Show, illüzyonist Jason Andrews, Pepee, Köpekbalığı Dünyası sergisi, Alex eğlence sanatı atölyesi, satranç turnuvası, Yamaha ritim atölyesi ve Türk Beyin Takımı çocuk atölyelerinde gönüllerince eğlenebilecek. Müzikli kuklalar, jonglörler ve pek çok sürpriz de Trump Towers Mall’da çocukları bekliyor.

Haberin Devamı

Pendorya

Pendorya AVM, Keloğlan Masalları dünyasının kapılarını aralıyor. Alışveriş merkezinin etkinlik alanında, gerçeğe uygun boyutlarda kurulacak Keloğlan Masalları Köyü, çocukları hayran oldukları kahramanlarla buluşturacak. Keloğlan, Bilgecan Dede ve Tikican Dede’yle skeçler yapılacak. Yedi gün sürecek etkinlik, her gün saat 12.00’de başlayacak.

Optimum

Optimum’un geleneksel karne kampanyasında bu yıl, danışmaya gelen tüm öğrencileri sürpriz hediyeler bekliyor. Kitap, DVD, sinema, buz pateni, 5D sinema, speed city simülatör, tırmanma duvarı biletleri gibi hediyelerle tüm çocuklar ilk dönemin yorgunluğunu Optimum’da atıyor.

Torium

Torium çocukları, sevilen çizgi film kahramanı Caillou ile buluşturuyor. Caillou bugün, yarın ve pazar günü birinci katta oluşturulacak özel alanda miniklerle fotoğraf çektirip müzikal gösterisini sunacak. Çocuklar Caillou ile drama oyunları oynayacak, boyama ve maske etkinlikleriyle yarışmalara katılabilecek. Her gün belirlenecek 10 şanslı çocuksa, Caillou ile Snowpark’ta kayak yapabilecek.

Haberin Devamı

Forum İstanbul

Prensesler ve korsanlarla eğlence dolu günler 1-10 Şubat tarihlerinde, 12.00-19.00 arası Forum İstanbul’da olacak. Eğlenceler, ‘Disney Prensesleri’ ile ‘Jake ve Varolmayan Ülkenin Korsanları’ olmak ikiye ayrılacak. Dileyen çocuklar prenseslerin dünyasında eğlenirken, dileyenler korsanlarla macera dolu dünyalar keşfedecek. Korsan bandı ve bileklik yapımı atölyeleri, video oyunları ve kum boyama gibi etkinliklerin yanı sıra, yarışmalar ve oyunlarla hareketlenecek sömestir şenliğinde, temalı fotoğraf köşesi de olacak.

Sapphire

Karnesinde zayıf olmayan tüm öğrenciler tatil boyunca Sapphire Seyir Terası’nı ücretsiz ziyaret edecek; Balmumu Heykel Müzesi’niyse indirimli gezebilecek.

ALTERNATİF EĞLENCELER

İstanbul Akvaryum

Amazon Ormanları temalı ilk macera alanı olan QUEST Amazon Yağmur Ormanlarını Kurtarma Alanı, yarın İstanbul Akvaryum’da açılacak. Oyun alanının amacı, çocuklara Amazon Yağmur Ormanları’nı tanıtmak, tahribatı durdurmak için neler yapılması gerektiğini anlatmak. Etaplar içinde zamana karşı yarışan çocuklar altın, bronz veya gümüş muhafız sertifikasına sahip olmaya çalışacaklar.

Haberin Devamı

Aqua Florya

Aqua Florya, çocukları hem ‘Cars’ çizgi filminin yıldızı Şimşek McQueen’le buluşturacak, hem de el becerilerini geliştirmek isteyenlere atölyeler düzenleyecek. ‘Cars’ alanındaki boyama duvarı, oyun masaları, PS3 oyunları ve sinema duvarı çocukları bekliyor. Sömestir boyunca 14.30-15.30 ve 16.00-17.00 arasında yapılacak atölyeler de, minikleri eğlendirme konusunda iddialı.

Cam Ocağı Vakfı

Cam Ocağı Vakfı, sanata ilgisi olan çocuklara tatillerini değerlendirmeleri için farklı bir alternatif sunuyor. Vakıf, cam sanatını çocuklara öğretmeyi amaçlıyor. Ebeveynlerin de katılabileceği, istenirse Beykoz’da konaklanabileceği bu etkinliğe, rezervasyon yaptırarak dahil olabilirsiniz: 0 216 433 36 93

Hardal

Hardal, Ataköy Marina şubesinde, 29 Ocak-7 Şubat arasında çocuklara özel pizza atölyesi düzenliyor. Hardal’ın şefleri tarafından verilecek eğitimde çocuklar, eğlenceli yöntemlerle pizza yapmayı öğrenecek. Katılım ücreti
100 TL. Tel: 0 212 560 78 00

Haberin Devamı

Starcity

Tatil boyunca 12.30-19.00 arasında Starcity’e gelen çocuklar, yaş gruplarına göre hazırlanan atölye çalışmalarına katılabilecek. Gelişim özellikleri düşünülerek hazırlanan atölyelere, dileyen aileler çocuklarıyla dahil olabilecek. Sanat, ritim, fen, matematik ve seramik atölyelerini kapsayan çalışmalarda aileler çocuklarının ilgi alanlarını gözlemleme olanağı bulabilecekler.

Pınar Çocuk Tiyatrosu

‘Yaşasın Büyüyorum’ oyunu, tatilde çocuklarını tiyatroya götürmek isteyen ailelerin tercihi oluyor. Bir çocuğun doğumdan ergenliğe kadarki renkli dünyasını gözler önüne seren oyun, haftta sonları 11.30’da Profilo AVM’de sahnelenecek.

Buyaka

Tatilde Buyaka’ya gelen çocuklar, Hansel&Gretel tarafından karşılanacak. Dileyenler, etkinlik konseptine uygun atölye çalışmalarına katılabilecek. Hansel&Gretel Evi ve orman temalı oyun alanında çocuklara
pamuk şeker ve karikatür hediye edilecek.

Metroport

Metroport’ta yarın tüm çocuklar Sünger Bob ve Garfield karakterleriyle buluşarak, eğlenceli yarışmalarla sürpriz hediyeler kazanacak. 2 Şubat Cumartesi günüyse Toto ve Coco kardeşlerin tiyatrosu saat 14.00’te çocukları bekliyor olacak. 9 Şubat’ta sahneye çıkacak Caillou, konser ve kukla atölyesi düzenleyecek. Ayrıca Metroport’ta her gün karnesini getiren ilk çocuğa bisiklet hediye edilecek.