Cadde Jennifer Lawrence'tan 'Açlık Oyunları' ve 'Alacakaranlık' itirafları!

Jennifer Lawrence'tan 'Açlık Oyunları' ve 'Alacakaranlık' itirafları!

27.06.2023 - 17:38 | Son Güncellenme:

Küresel hasılatı 2.9 milyar dolar olan 'The Hunger Games' (Açlık Oyunları) serisi sayesinde şöhreti yakalayan Oscar ödüllü ABD'li aktris Jennifer Lawrence, bir başka ünlü seri için oyuncu seçmelerine katıldığını ama anında geri çevrildiğini itiraf etti.

Jennifer Lawrencetan Açlık Oyunları ve Alacakaranlık itirafları

'Umut Işığım' filmi ile Oscar kazanan Jennifer Lawrence, 2012 yılında başlayan ve 2015'e kadar dört filmi kapsayan, distopik bir dünyada geçen Açlık Oyunları serisinde canlandırdığı 'Katniss Everdeen' rolüyle hafızalara kazındı.

Haberin Devamı

HEMEN REDDETTİLER!

İlk filmde kamera karşısına geçtiğinde 20 yaşında olan 32 yaşındaki aktris, ABD'li yazar Suzanne Collins'in aynı adlı romanından uyarlanan Açlık Oyunları sayesinde şöhreti yakalamadan önce yine bir kitap uyarlaması olan 'Twilight' (Alacakaranlık) serisi için seçmelere katıldığını ama anında reddedildiğini söyledi.

Jennifer Lawrencetan Açlık Oyunları ve Alacakaranlık itirafları

"BAMBAŞKA BİR HAYATIM OLURDU"

Twilight için seçmelere katıldım. Beni hemen reddettiler. Geri arama bile almadım. Sanırım bir yıl sonra Açlık Oyunları geldi. Twilight'a kabul edilseydim hayatım bambaşka olurdu.

"GEZEGENDEKİ EN ÜNLÜ İNSAN OLMAK İSTEMEDİM"

Hollywood’un aranan isimlerinden Lawrence, kendisine Açlık Oyunları teklifi geldiğinde rolü kabul etme konusunda kararsızlık yaşadığını belirterek, "Bu düzeydeki şöhret aklımda olan bir şey değildi. Asla gezegendeki en ünlü insan olmak istemedim. Bu hayal ettiğimden çok farklı bir hayattı" ifadelerini kullandı.

Jennifer Lawrencetan Açlık Oyunları ve Alacakaranlık itirafları

Haberin Devamı

3.3 MİLYAR DOLAR HASILAT!

Kristen Stewart, Robert Pattinson ve Taylor Lautner'ın başrollerinde olduğu, beş filmi kapsayan Alacakaranlık serisi, dünya çapında 3.3 milyar dolar hasılat elde etti.

Jennifer Lawrencetan Açlık Oyunları ve Alacakaranlık itirafları