Cadde Karsu deprem felaketi nedeniyle düğünü erteledi!

Karsu deprem felaketi nedeniyle düğünü erteledi!

31.07.2023 - 09:31 | Son Güncellenme:

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde Hatay’da 17 akrabasını kaybeden Karsu Dönmez, Kıbrıs'ta müzikseverlerle buluştu. Sahne öncesi kameralar karşısına geçen 33 yaşındaki sanatçı, düğün hazırlığı hakkında konuştu.

Karsu deprem felaketi nedeniyle düğünü erteledi

Karsu, geçtiğimiz akşam Girne Rocks Hotel'de sahne aldı. Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Kıbrıs'ta ilk kez konser vereceğim için çok heyecanlıyım" dedi.

Haberin Devamı

Yeni projeleri hakkında bilgi veren Karsu, "Yeni şarkıların hazırlığını yapıyorum. Bir yandan da Hollanda'da yemek programımın üçüncü sezonu çıkacak. Vakıf çalışmalarını da yürütüyorum. Depremzedeler için gerçekleştirdiğimiz projeler devam ediyor" açıklamasını yaptı.

Karsu deprem felaketi nedeniyle düğünü erteledi

"İNSANLARI ÇOK ETKİLEMİŞ"

Deprem sürecinde yardım faaliyetleriyle dikkat çeken şarkıcı, "Depremden sonraki süreçte şarkı söylemenin çok doğru olmayacağını düşündüm fakat 'Neredesin Sen' yorumumdaki bağırdığım kısım insanları çok etkilemiş. 'İçimdeki bütün ağıtları orada söylemişsin' diyenler oldu. Böyle durumlarda müzik insanların çok değerli duygularını ifade edebiliyor" şeklinde konuştu.

Karsu deprem felaketi nedeniyle düğünü erteledi

"DÜĞÜN TARİHİ BELİRSİZ"

"Düğün hazırlıkları nasıl gidiyor?" sorusuna Karsu, "Depremden dolayı düğünü ertelemek zorunda kalmıştık. Şimdilik tarihi belirsiz" yanıtını verdi.