Cadde Kelebek Yazı partisine ünlü akını

Kelebek Yazı partisine ünlü akını

18.06.2022 - 09:33 | Son Güncellenme:

Hürriyet Kelebek Yaz Partisi, ‘Kelebek Yazı’ temasıyla önceki akşam İstanbul'da düzenlendi. Ekranların beğenilen isimleri, cemiyet dünyasının önemli simalar Kelebek partisine katıldı. Ünlüler, yaz akşamına uygun kıyafetleriyle daveti adeta defileye dönüştürdü.

Kelebek Yazı partisine ünlü akını

'Kelebek Yazı' partisi ünlüler geçidine sahne oldu. Geceye katılan sanat, iş ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri kırmızı halıda poz verip, muhabirlerle sohbet etti. Kanal D’de salı akşamları yayınlanan ve geçtiğimiz hafta sezon finali yapan ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinin başrol oyuncuları Özgü Kaya ve Melisa Berberoğlu da geceye katılanlar arasındaydı.

Haberin Devamı

"REYTİNGLERDE BİRİNCİ OLMAK BİZİ ÇOK MOTİVE ETTİ"

Gece hakkında konuşan Özgü Kaya, “Güzel bir gece bizi bekliyor heyecanlıyız. Dizimize de güzel bir sezon finali yaptık. İstanbul’a da yeni geldik” dedi.

İlk bölümden itibaren dizinin sevilmesi ve reytinglerin iyi gitmesi hakkında konuşan Berberoğlu ise “Biz aslında ilk günden itibaren, ilk çalışmalar bağladığı zamandan itibaren çok yakın ve iyi bir ekip olmuştuk. Seyirci ile birlikte bu süreç daha da artarak devam etti. Çok mutluyuz, enerjimiz çok yüksek. Bir an önce de yeni sezonun başlamasını bekliyorum” dedi.

Kaya ise “Tahmin ettiğimiz bir şeydi. Çünkü hikayesi çok beğendiğimiz bir iş olduğu için, bizim için çok sürpriz olmadı. Her hafta reytinglerde tüm kategorilerde birinci olmak bizi daha da çok motive etti” dedi.

Kelebek Yazı partisine ünlü akını

Haberin Devamı

100 BİN DOLARA SICAK BAKIYOR

Uzun süredir ortalarda görünmeyen şarkıcı Atiye de geceye katılanlar arasındaydı. Ürdün prensinin yaptığı 100 bin dolarlık teklif için konuşan şarkıcı, “Ekibim bana bildirdi. Böyle teklif geldi. Şu an da değerlendiriyoruz. Bizim de şartlarımız var. Uygun olursa gideriz. Darbuka çalmamla alakalı bir teklif sanıyorum. Şartlar uyarsa darbuka çalacağım” dedi.

Kelebek Yazı partisine ünlü akını

"HAYAL KURMAYI SEVMİYORUM"

Oyuncu Ayça Ayşin Turan, sevgilisi Alp Navruz ile davete ayrı ayrı geldi. Çok güzel bir akşam için hazırlandığını ve uzun sürdüğü için geç geldiğini söyleyen Ayça Ayşin Turan, "Bir film hazırlığımız var çok detay veremiyorum" sözleriyle bir sinema filminde oynayacağını söyledi.

Muhabirlerin "Murat Boz'un partneriniz olacağı doğru mu?" sorusuna, "O da okuduğum bir projeydi ama daha netleşmedi" diyerek yanıt verdi.

Son dönemde dijital platformlarla televizyon arasında bir tercih yapması gerekse hangisini tercih edileceği sorulan Turan, "Evet bizim için iyi oldu. Dijitalinde ayrıcalıkları var, televizyonunda ayrıcalıkları var. Ama tercih yapacak olsam, senaryoya bağlı bir tercih yaparım" dedi.

Güzelliğiyle tüm bakışları üzerine toplayan Ayça Ayşin Turan, muhabirlerin beyazlar içinde sizi görünce gelinlik aklımıza geldi. Gelinlik hayaliniz var mı? sorusuna, "Kısmet. Ben çok hayal kurmayı sevmiyorum. Hedef koymayı seviyorum" yanıtını verdi.

Kelebek Yazı partisine ünlü akını

Haberin Devamı

"İŞLERİMİZ YÜZÜNDEN AYRI AYRI GELDİK"

Siyahlar içinde gecede boy gösteren Alp Navruz, "Birkaç iş var görüştüğümüz. Beni çok heyecanlandıran iki iş var. Biraz ters köşe olabilir bizim için" diyerek yeni proje görüşmelerinde olduğunu söyledi.

Navruz, gazetecilerin 'Ayça Hanım'la ayrı ayrı geldiniz bir sorun yok değil mi?' sözlerine, "Ben görüşmedeydim. Ayça da farklı bir yerde hazırlanıyordu. İşlerimiz yüzünden ayrı ayrı geldik. Her şey gayet yolunda ve iyi gidiyor" diyerek karşılık verdi.

Kelebek Yazı partisine ünlü akını

"TEKTAŞIMI ANNEANNEM ALDI"

Son olarak Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz'de 'Derin' karakterine hayat veren Melis Sezen, gerek oyunculuğu gerek güzelliğiyle adından söz ettirmişti. Sezen, "Hürriyet'in yeri benim için çok ayrı. Her geceye özel hazırlanırım ama bu geceye çok fazla önem verdim" diye konuştu.

Baş parmağındaki tektaş yüzükle dikkat çeken Sezen, "Bu yüzük anneannemin bana lise mezuniyetinde hediyesi. Kendimi iyi hissetmek istediğim zamanlar takarım. Tektaşımı kendim aldım şeyi vardır ya, benimkini anneannem aldı. Birine ihtiyacımız yok" dedi.

Kelebek Yazı partisine ünlü akını

Haberin Devamı

"DURUŞUMUZLA CEVABIMIZI VERDİK"

Yaz eğlencesine gelen isimler arasında olan ve "Hadi Çal Giderken Kapımı" adlı şarkısıyla listelerin üst sıralarında yer almaya devam eden şarkıcı Derya Uluğ "Beklentimizin üzerinde olumlu dönüşler aldık. Listelerde çok iyi gidiyor. Yeni şarkıya kadar böyle devam eder" diye konuştu. Ünlü şarkıcı, "Kafamızda bir tarih var ama şimdi söylemeyeyim çünkü mutlaka bir gecikme oluyor, çünkü daha iyisine ulaşmaya çalışıyoruz. Yazın mutlaka bir şarkı çıkaracağım" diyerek yeni şarkı müjdesi verdi.

Isparta'da Melek Mosso konserinin iptalinden sonra Derya Uluğ da konserini iptal etmişti. Derya Uluğ iptal edilen konser hakkında, "Konuyla alakalı herkes söyleyeceğini söyledi. Bence olması gerekenden fazla yorum yapıldı. Fazla bir şey söylemeye gerek yok. Çünkü duruşumuzla cevabımızı verdik. Önümüzde çok güzel konserler var, daha güzel şeylerden konuşuruz" dedi.

Kelebek Yazı partisine ünlü akını

Haberin Devamı

"EZGİ İLE TATİL YAPACAĞIZ, FAZLASIYLA HAK ETTİK"

Son yılların en çalışkan isimlerinden olan Merve Dizdar, "Masumlar Apartmanı, Erşan Kuner, Alice Müzikali derken çok güzel bir sene geçirdim. Ben çok mutluyum. Şimdi biraz dinleneceğim. Ben hep tiyatro yaptım, hep bildiğim bir tempo aslında. İşleyen demir paslanmaz" diyerek yoğun temposundan bahsetti. Dizdar, "Ezgi ile bir tatil yapacağız. Fazlasıyla hak ettik" diyerek konuşmasını noktaladı.

Kelebek Yazı partisine ünlü akını

"YAZIN ÇALIŞACAĞIM"

Hande Subaşı da geceye katılanlar arasındaydı. Subaşı “Yazı hepimiz sevinçle karşılıyoruz. İhtiyacı vardı herkesin. Güzel bir gece olacaktır diye umut ediyorum” dedi.

Muhabirlerin “Yazın neler yapacaksınız?” sorusuna Subaşı, “Yazın bir film setim var, çalışacağım. Ondan arta kalan zamanlarda tatil yapmaya çalışacağım. Yaz sevdiğim mevsimlerden biri çünkü. Özellikle kendi ülkemi, Ege’yi yaşamayı çok seviyorum. Biraz da yurt dışına gitmeyi düşünüyorum. Türkiye olanakları gereği eşsiz bir ülke” dedi.

Yazın Cemal Hünal ile çekeceği sinema filmi hakkında da “İnşallah güzel bir film olacak” dedi. Dizi teklifleri hakkında da konuşan Subaşı, “Senaryo ve hikayesi güzel bir proje olursa ben de her oyuncu gibi böyle projelerde yer almak isterim. Müzik ile ilgili de her zaman çalışmalarım var. En son bir single yapmıştım. Onun üzerine de hemen yeni bir proje yapmak istiyorum” dedi.

Kelebek Yazı partisine ünlü akını

"HİÇ DURMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

İki çocuk annesi Bengü de gecede yerini aldı. Pembe kıyafetiyle geceye katılan şarkıcı, bu aralar pembeye taktığını ve sürekli pembe giydiğini söyledi. Konser maratonunun başladığını söyleyen şarkıcı, “Haftaya İstanbul konseriyle başlıyoruz. Sonra bütün yaz devam edeceğiz” dedi.

Yeni çıkardığı ‘Tatlı’ isimli parçanın da çok iyi gittiğini söyleyen Bengü, “İnşallah ‘Heyecan’ isimli şarkı da çok iyi gidecek. Ona da bir klip çekeceğiz. Yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Şu an benim için tam çalışma zamanı. Bundan sonra üretip hiç durmayı düşünmüyorum” dedi.

Kelebek Yazı partisine ünlü akını