Cadde Ayça Ayşin Turan: Tatil yok, iş var!

Ayça Ayşin Turan: Tatil yok, iş var!

09.04.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Arkadaşlıkları aşka dönüşen ve dört aydır birlikte olan Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'un mutlu birliktelikleri devam ediyor. Oyuncu çiftten Turan, önceki gün Nişantaşı’nda bir mekandan çıkarken görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden ünlü isim, yaz tatili planı hakkında konuştu.

Ayça Ayşin Turan: Tatil yok, iş var

Geçtiğimiz aylarda final yapan 'Ada Masalı' adlı dizide başrol oynayan Alp Navruz (31) ile Ayça Ayşin Turan'ın (29) arkadaşlıkları aşka dönmüştü. İlk zamanlar aralarında bir şey olmadığını ısrarla dile getiren ikili, birkaç ay önce aşk yaşadıklarını itiraf etmişti.

Haberin Devamı

"FARKLI BOYUTTA DENEMEYE BAŞLADIK"
Navruz, aşk yaşadıklarını; "Gerçekten o kadar çok şey yazılıyor ki, Ayça ile beraber şaşırarak okuyoruz. Şöyle söyleyeyim; güzel bir arkadaşlık kurduk, güzel bir partnerlik yaptık, iş olarak da arkadaş olarak da. Onun dışında farklı boyutta denemeye başladık, devam ediyoruz. Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz" sözleriyle açıklamıştı.

Ayça Ayşin Turan: Tatil yok, iş var

Mutlu birliktelikleri devam eden oyuncu çiftten Ayça Ayşin Turan, birkaç gün önce Etiler'de görüntülenmişti. Bir röportajında "Kadını ezen sahnelerde oynanamaya dikkat ediyorum" diyen genç oyuncu, "Kadına şiddetle ilgili bir senaryo gelirse oynamam" diyerek, sözlerini noktaladı.

"ISLANMAYIN, ÇOK YAĞMUR YAĞIYOR"
Önceki gün de Nişantaşı'nda bir mekan çıkışı objektiflere yansıyan Ayça Ayşin Turan'ın tarzı dikkat çekti. Gazetecilere, “Islanmayın, çok yağmur yağıyor. Daha müsait bir zamanda konuşuruz isterseniz” diye seslenen ünlü isim, muhabirlerin ısrarlı sorularını geri çevirmedi.

Haberin Devamı

TURAN'DAN TATİL CEVABI
Zamanının iş görüşmeleriyle geçtiğini dile getiren güzel oyuncu,  “Tatil planınız yok mu?” sorusuna da yanıt verdi. Turan, “Öyle bir plan yapmadık. Önceliği işlere verdik. Yazın çalışarak geçebilir ama kısa süreli vakit bulunursak tatil tabii ki olacak" ifadelerini kullandı.

Ayça Ayşin Turan: Tatil yok, iş var

"BU SORULARLA UTANDIRIYORSUNUZ"
Ayça Ayşin Turan kendisi gibi oyuncu sevgilisi Alp Navruz ile ilgili soruları ise “Her şey yolunda sürekli aynı cevapları veriyorum gibi oluyor. Beni utandırıyorsunuz bu sorularla” şeklinde yanıtladı.  

EV ARIYORLAR
Ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda da ev aradığı haberleriyle gündeme gelmişti. İlişkilerinde ileriye dönük bir adım atan aşıklar, tatillerini birlikte geçirmek için Kaz Dağları'nda ya da Urla'da ev arayışına girdiği iddia edilmişti.

Gözlerden uzak bir aşk yuvası isteyen ikili, istedikleri gibi bir ev bulamazsa arsa alıp kendileri inşa edecekleri öne sürülmüştü.

Ayça Ayşin Turan: Tatil yok, iş var