Cadde Kemal Gülman’a düşmanlığım yok

Kemal Gülman’a düşmanlığım yok

02.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kendisini aldattığını iddia ederek Kemal Gülman’a boşanma davası açan Feryal Gelman, “Kemal Bey’le düşmanlık yok. Oğlum için bir araya gelirim” dedi

Kemal Gülman’a  düşmanlığım yok

21 yıllık eşi Kemal Gülman’a (81) kendisini Tuluğ Bolverdi’yle (22) aldattığını iddia ederek 200 milyon TL’lik rekor boşanma davası açan Feryal Gülman (49) yalnız kaldı. 17 yaşındaki oğlu Aslan Gülman’ı Tasis The American School’a kaydettirmek için İsviçre’ye giden Feryal Gülman, şunları söyledi:

‘Dersine odaklanacak’
“Aslan Koç Lisesi’nde okuyordu. Bu sene son sınıfa geçmişti. Okul bittikten sonra üniversite eğitimi için Amerika’ya gidecek. Bizde alışmak için lise son sınıfı İsviçre’de okumasını istedik. Böylece İsviçre’den Amerika’ya geçiş yapmış olacak. İsviçre 3 saatlik bir yol. Sürekli Aslan’ın yanına gideceğim.”
İsviçre’den tek dönerken üzüldüğünü söyleyen Feryal Gülman, “Üç gündür İsviçre’deydim. İstanbul’a döndüm ama bu ayrılık pek iyi olmadı. Artık yalnız kalacağım” dedi. Aslan Gülman’ın uzak kalmasının iyi olacağını belirten Gülman, “Birazda uzak olmasının daha faydalı olacağını düşündük. Burada sürekli haberler çıkıyor. İsviçre’de derslerine odaklanması daha iyi olacak. Her şeyden uzak derslerine odaklaşır” şeklinde konuştu.

‘Boşanma için konuştuk’
“Aslan için Kemal Gülman ile bir araya gelirmisiniz?” sorusuna Feryal Gülman, “Tabii ki geleceğiz. Aslan ortak evladımız. Kemal ile aramızda düşmanlık yok. Zaten düşmanlık düşünemem. Ben bugüne kadar düşman anne ve babaları sürekli yargıladım. Şimdi yargıladığım olayı yapamam. Ortak çocuğumuzun geleceği önemli” diye konuştu. Boşanma davasından sonra Kemal Gülman ile görüşmeyen Feryal Gülman, “O günden sonra hiç yüz yüze görüşmedik. Sadece boşanmayla ilgili telefonda konuşmamız oldu. Bunun dışında gelişen bir şey yok. Sürecin ilerlemesini bekliyoruz” dedi.
Feryal Gülman, İsviçre’deki son saatlerinde oğlu Aslan’la çektirdiği fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı. Gülman fotoğrafa, “Ayrılık günü. Başarılar canım oğlum” notunu düştü.