Cadde Kim Kardashian ile Kanye West personel üzerinden iletişim kuruyor

Kim Kardashian ile Kanye West personel üzerinden iletişim kuruyor

12.03.2021 - 11:30 | Son Güncellenme:

Tüm telefon numaralarını değiştiren dünyaca ünlü rapçi Kanye West ile boşanma aşamasında olduğu çocuklarının annesi Kim Kardashian'ın sadece güvenlik görevlileri üzerinden iletişim kurduğu ortaya çıktı.

Kim Kardashian ile Kanye West personel üzerinden iletişim kuruyor

Kanye West ile Kim Kardashian'ı boşanma davasında yeni detaylar sızdı. Ayrılık kararı alan çiftin bir süredir birbirleriyle hiç konuşmadığı ortaya çıktı. Tüm telefon numaralarını değiştiren West'in yaklaşık 7 yıl boyunca evli kaldığı Kardashian'a "Benimle sadece güvenlik personelim üzerinden iletişim kur" dediği iddia edildi.

Haberin Devamı

'WEST, KARDASHIAN'LA BAĞINI KOPARDI'

Page Six'e konuşan bir kaynak, 43 yaşındaki West'in 40 yaşındaki Kardashian'la bağını birdenbire kopardığını ve bu soğukluğun boşanma davası öncesine uzandığını belirtti.

Aynı kaynak, aradaki husumete rağmen çiftin çocuklarına ebeveynlik yapmaya devam ettiğini ve West'in Kardashian dışarıdayken evi düzenli olarak ziyaret ettiğini anlattı.

Söz konusu kaynak, "Kim boşanma davası açmadan önce bile Kanye numaralarını değiştirmişti. Ona ‘Benimle güvenlik personelim üzerinden iletişime geçebilirsin' demişti. Buna rağmen (Kim) çocuklar konusunda ona güveniyor. (Kanye) çocukları seviyor ve onları sıkça görüyor. Kim evden çıkınca Kanye gelip çocuklarla takılıyor. Evde bir dadı ordusu var, o yüzden geçiş süreci kolay oluyor" diye konuştu.

Kim Kardashian ile Kanye West personel üzerinden iletişim kuruyor

Haberin Devamı

'SEN KENDİ PARANI AL, BEN DE KENDİ PARAMI'

Diğer yandan çiftin boşanma davalarında Hidden Hills mülkleri için anlaşmazlık yaşadığı ve Kardashian'ın buradaki konutu çocukları için tutmasına izin verildiği anlaşıldı.

Kaynak, "Kim evin etrafındaki tüm araziye sahip ancak Kanye evi kendisi satın almıştı, ardından tadilat maliyetini paylaştılar. Kim, burası çocuklarının evi olduğu için savaştı ve kazandı… Kanye'nin Wyoming'de bir çiftliği var fakat son zamanlarda Los Angeles'ta kayıt yapıyor, bu yüzden çocukları düzenli ziyarete geliyor. Ama çocukları Wyoming'e götürüp geri getirmiyor" ifadelerini kullandı.

Gazeteye konuşan kaynak, malvarlıklarının bölünmesininse evlilik öncesi anlaşmasından dolayı kolay olduğunu ekledi: Bu, 'Sen kendi paranı al, ben de kendi paramı' meselesi olduğu için kolay bir durumdu.

Kim Kardashian ve Kanye West'in North (7) ve Chicago (3) adında kızları, Saint (5) ve Psalm (1) adında da erkek çocukları bulunuyor.

Kim Kardashian ile Kanye West personel üzerinden iletişim kuruyor

"İKİ YILDIR BOŞANMAYA ÇALIŞIYORUM"

Aylardır ikisinin ayrı hayatlar yaşadığı söylenen çiftin boşanma iddiası, West'in sonradan sildiği ilginç bir tweet'le ortaya çıkmıştı. West de ABD seçimlerine adaylığını koyduğu dönemde Kardashian'dan boşanmaya çabaladığını söylemişti. West, eşi Kim Kardashian'ın bir otelde rap şarkıcısı Meek Mill ile buluşmasından sonra yaklaşık iki yıldır boşanmaya çalıştığını ifade etmişti.

Haberin Devamı

"EŞİMİN BİPOLAR BOZUKLUĞU VAR"

West’in, Kim Kardashian ile Nicki Minaj'ın eski sevgilisi Meek Mill'in Kasım 2018'de Los Angeles'ta açılan Ceza Adalet Reformu Zirvesi'nde konuşmak için bir araya geldiği zamana atıfta bulunduğu düşünülmüştü. Kardashian ise, "Kocama anlayış gösterin, bipolar bozukluğu var" ifadelerini kullanarak West'i savunmuştu.

"BOŞAN ONDAN!"
Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanmasının perde arkasıyla ilgili iddialar da bitmek bilmiyor. Kimye adıyla anılan Kardashian ve West'in boşanmasında anne Kris Jenner'ın da etkisi olduğunu söyleniyor. Bu iddialara göre Jenner, kızı Kim'e "Ondan boşan" dedi.

Jenner, damadı Kanye West'in giderek kontrolden çıktığını ve bu durumun da kızına ve aile markasına zarar verdiğini düşünüyor. Çift, 2014 yılında İtalya'nın Floransa kentinde dünya evine girmişti. Kardashian, Kanye West ile üçüncü evlililiğini yapmıştı. Kardashian, 2000 yılında müzisyen Damon Thomas ile yaptığı evliliği 4 yıl sürdü. 2011'de ise basketbolcu Kris Humphries ile evlendi ancak 2 yıl sonra ayrılık kararı aldı. West ise ilk kez nikah masasına oturmuştu.

Kim Kardashian ile Kanye West personel üzerinden iletişim kuruyor