Cadde 'Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödülü kazanan Arda Ayten'in evinin son hali

'Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödülü kazanan Arda Ayten'in evinin son hali

21.02.2023 - 10:02 | Son Güncellenme:

2019 yılında katıldığı 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında 1 milyon TL'lik büyük ödülün sahibi olan Arda Ayten, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depreme Hatay'daki evinde yakalandı. Üzerinde dolap düşen ve komşularının yardımıyla kurtulan Arda Ayten, günler sonra girdiği evinin son halini sosyal medyada gözler önüne serdi.

Kim Milyoner Olmak İsterde büyük ödülü kazanan Arda Aytenin evinin son hali

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 6 Şubat tarihli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, 10 ilimizde büyük yıkıma neden oldu. 2019 yılında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'e katılıp 1 milyon TL kazanan Arda Ayten de depreme Hatay'daki evinde yakalandı. Üzerine dolap devrilen Ayten, komşularının yardımıyla kurtuldu.

Haberin Devamı

Arda Ayten, deprem felaketinden günler sonra evine girdi. Fenomen yarışmacı, karşılaştığı manzarayı takipçileriyle paylaştı.

Kim Milyoner Olmak İsterde büyük ödülü kazanan Arda Aytenin evinin son hali

"ALTINDA KALDIĞIM DOLAP"

Instagram hesabından odasında üzerinde devrilen dolabın fotoğrafını yayınlayan ünlü isim, "Altında kaldığım dolap arkadaşlar" mesajını yazdı.

Kim Milyoner Olmak İsterde büyük ödülü kazanan Arda Aytenin evinin son hali

"UMARIM KİTAPLARIMI KURTARABİLİRİM"

Milyoner'de kazandığı ödül ile kurduğu kütüphanenin son halini de paylaşan Arda Ayten, "Milyoner'den kazandıklarımla kurduğum kütüphanemdi. Defalarca önünde yayın yapmıştık. Umarım kitaplarımı kurtarabilirim. 20 yıllık emekti" notunu düştü.

Kim Milyoner Olmak İsterde büyük ödülü kazanan Arda Aytenin evinin son hali

DEPREMDE YAŞADIKLARINI ANLATTI

Deprem anından ve sonrasında yaşadıklarını Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile anlatan Arda Ayten, şu ifadeleri kullanmıştı:

04.00 civarı uyumaktaydım. Annemin her seferinde şiddeti artan 'Arda, Arda?' seslerine uyandım. Gözümü açar açmaz üzerime devrilmekte olan dolabın kapaklarını fark ettim. Kendimi korumaya çalışarak dolaba direndim. Annem kapının açıklığında bana seslenirken dolabın altına sıkışıp kalmıştım. Komşularımızdan biri yetişti, dolabı kaldırdılar ve gövdemi altından çıkarabildik. Üzerimize ne bulduysak giydik, dışarı çıktık. Arabayla kenara çekip ne olduğunu anlamaya çalıştık. Önümde akın akın giden araba konvoyunu görünce aklım başıma geldi. Sandığımızdan daha büyük bir şeydi bu.