Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

17.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Klibi yönetecek

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Aleyna Tilki, uzun bir aradan sonra ‘Başıma Belasın’ adlı yeni eseriyle, bugün tüm dijital müzik platformlarında da sevenleriyle buluştu. Şarkıcı, sözü müziği Emrah Karakuyu, düzenlemesi Nushadow imzalı parçanın klip yönetmenliğini, kendi üstlenecek. Klibin çekimleri önümüzdeki hafta gerçekleşecek.

Biletler eğitime gidiyor

Kısa Kısa Cadde

Gökhan Türkmen, turnesine devam ediyor. Son olarak İstanbul’da sahne alan şarkıcı, tüm konserlerin belirlenen bilet sayısı kadar geliriyle depremzedelere yardım edeceklerini öyledi. Türkmen, “Gençlerin eğitiminde kullanılmak üzere İstanbul Vakfı’nın ‘Büyüt Hayallerini’ adlı burs projesini destekleyeceğiz. Şehir şehir dolaşıp, hep beraber bu zinciri oluşturabilmenin ve eğitime vereceği gücün farkındayız” dedi.

Haberin Devamı

Afişi yayınlandı

Kısa Kısa Cadde

Başrollerini Murat Akkoyunlu ve Asuman Dabak’ın paylaştığı ‘Öt Bakalım’ filminin fragmanı ve afişi yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Kamil Çetin’in oturduğu proje, sakin ve huzurlu emeklilik hayaliyle bir kafe açmak isteyen çiftin, düşündüklerinin aksine gelişen olayları anlatıyor. Projede, Tarık Mengüç ve Nagihan Karadere de yer alıyor.

Seyirciye çağrı

Kısa Kısa Cadde

Cem Özer, Kemal Başar, Zeynep Gülmez, İmren Çapanoğlu ve Caner Nalbantoğlu’nun yer aldığı ‘Çılgın Zamanlar’ oyuncuları, seyircilere çağrı yaptı. Ekip, bugün Akatlar Kültür Merkezi, yarın Şişli Cevahir’de oyun öncesi gelen izleyicilerden deprem bölgesine gönderilmek üzere oyuncak ve kitap getirmelerini rica etti. Oyuncular, “Çocuklar ağlamasın, oyunumuza gelen tüm sanatseverleri oyuncak ve kitaplarla bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

‘Bir Kira Bir Yuva’ için konser

Sıla Gençoğlu, deprem bölgesindeki insanlara yardım amacıyla başlatılan ‘Bir Kira Bir Yuva’ adlı kampanyaya destek için yarın Ankara Congresium’da sahneye çıkacak. Şarkıcı, “Bu konserin tüm geliri depremzede kardeşlerimize destek amaçlıdır. Daima yan yana can cana olacağız” diye konuştu.

Demet Akbağ: Tüm şehirlere gideceğim

Demet Akbağ, ‘Empati’ programına katıldı. Çaba Derneği’yle deprem bölgesi Adıyaman ve Kahramanmaraş’a gittiklerini belirten sanatçı, önümüzdeki günlerde de felaketten etkilenen tüm şehirleri ziyaret edeceğini söyledi. Akbağ, “Marmara için beklenen depremden korkuyor musun?” sorusuna, “Herkes gibi evet, kim korkmaz?” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Yeldan-Aytekin Tiny house boyadılar

Neslihan Yeldan ve Alican Aytekin, Hatay’a gidecek tiny house’ları boyadı. Instagram’dan çağrıda bulunan Yeldan, “Hatay Defne’ye gidecek, ampüte olmuş, engelli ya da çocuklu ailelerin öncelikli olduğu 100 tiny house için siz de destek olabilirsiniz. Fırça ve bir kutu boya verecekler, yanınıza da bir arkadaşınızı aldınız mı vakit geçiverir. Biz Alican’la üç evi boyadık bile. Malzeme ihtiyacı da var bilginize” notunu yazdı.