Cadde 'Lider Marka Ödülleri' sahiplerini buldu

'Lider Marka Ödülleri' sahiplerini buldu

30.05.2023 - 11:41 | Son Güncellenme:

Strong Medya tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Lider Marka Ödülleri, önceki akşam sahiplerini buldu. Sanat, cemiyet ve iş dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı törenin sunuculuğunu Emre Kınay ve Nefise Karatay üstlenirken; şarkıcı Hande Yener ise sahne aldı.

Lider Marka Ödülleri sahiplerini buldu

Lider Marka Ödülleri’nde 'Yargı' dizisinde canlandırdığı 'Osman' karakteri ile beğeni kazanan oyuncu Onur Özaydın, 'Yılın En İyi Yardımcı Erkek Oyuncusu' ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

Özaydın, ödül hakında, "Yargı dizisinde Osman karakterini çok sevdim. Seyirci zaman zaman kızsa da Osman'ı bağrına bastı. Yargı bu sene ekranların en prestijli dizilerinden biri oldu. Umarım yeni sezonda da aynı şekilde devam eder. Müthiş bir ekip ve sıfır sıkıntı ile sezonu tamamladık" dedi.

Lider Marka Ödülleri sahiplerini buldu

Geceden ödülle ayrılan isimlerden biri de Perihan Ünlücan idi. 'Arka Sokaklar'da canlandırdığı 'Avukat Başak' karakteri ile çok beğenilen Ünlücan, 'Yılın En İyi Yardımcı Kadın Oyuncusu' ödülünü aldı.

Lider Marka Ödülleri sahiplerini buldu

Ödül ile ilgili duygularını paylaşan oyuncu, "Ödül aldığım için çok mutluyum. Merve Dizdar'ı da ayrıca tebrik ediyorum. Çok gurur verici ve hepimiz feyz aldık. Bütün kadın oyuncular inşallah böyle başarılara imza atar. Arka Sokaklar dizisi her zaman sürprizi sever. Umarım yeni sezonda da ekranda olur. Bekleyip göreceğiz" açıklamasını yaptı.